Scandinavian Biogas rapport för andra kvartalet och inbjudan till konferens den 23 juli

| 15 juli, 2021 | 0 kommentarer

Scandinavian Biogas kommer att publicera rapporten för andra kvartalet 2021 fredagen den 23 juli cirka kl. 7.30. En konferens för investerare, analytiker och media hålls kl. 9.00 samma dag. Rapporten kommer att presenteras på konferensen av VD och koncernchef Matti Vikkula och CFO Anna Budzynski. Presentationen hålls på engelska och inleds med en kort presentation av rapporten som följs av en frågestund. 

För att delta i konferensen, använd Scandinavian Biogas 2021 Q2 presentation, via TEAMS. eller besök Scandinavian Biogas hemsida, där ni också hittar presentationsmaterialet och relaterad information. Inget fysiskt möte kommer att hållas.

Välkommen till konferensen.  

För mer information vänligen kontakta:
Matti Vikkula, CEO Scandinavian Biogas
Telefon +46-70 597 99 38

Epost: [email protected]

Scandinavian Biogas är en ledande nordisk producent av biogas som fordonsbränsle samt gödningsmedel. Biogasen som är CO2-neutral är utvunnet ur avloppsslam och avfall från hushåll och lantbruk samt industriellt organiskt avfall. Idag finns anläggningar i Sverige, Norge och Sydkorea. Under 2020 levererade företaget 354 GWh till marknaden. Scandinavian Biogas har 92 anställda och hade 2020 en total omsättning på 455 MSEK (proforma). Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm First North Premier, Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, telefon: +46 (0)8-463 80 00, [email protected]. www.scandinavianbiogas.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.