Connect with us

Marknadsnyheter

Scandinavian ChemoTech AB (publ): Bokslutskommuniké januari-december 2022

Published

on

Scandinavian ChemoTech AB:s (publ) Bokslutskommuniké januari-december 2022 finns nu tillgänglig på Bolagets hemsida samt bifogad till detta pressmeddelande.

Fjärde kvartalet 1 oktober – 31 december 2022

  • Nettoomsättningen uppgick till 227 KSEK (10)
  • Resultat före skatt uppgick till -6 497 KSEK (-5 430)
  • Resultat per aktie uppgick till -0,59 SEK (-0,56)
  • Kassaflöde från den löpande verksamheten uppgick till -5 208 KSEK (-5 755)

Perioden 1 januari – 31 december 2022

  • Nettoomsättningen uppgick till 473 KSEK (49)
  • Resultat före skatt uppgick till -22 746 KSEK (-17 743)
  • Resultat per aktie uppgick till -2,28 SEK (-2,05)
  • Kassaflöde från den löpande verksamheten uppgick till -19 629 KSEK (-19 183)
  • Orderboken uppgick till 220 KSEK (1 100) vid årets slut

Viktiga händelser under kvartalet

  • Vetiqure signerar exklusivt distributörsavtal med Gamma Gurus Pty Ltd för den australiensiska och nyzeeländska marknaden
  • Vetiqure tecknade ett Letter of Intent med en Avante Animal Health i USA.
  • ChemoTech slutförde företrädesemissionen av units som tecknades till 74,3% vilket gjorde att Bolaget tillfördes 14,9 MSEK innan emissionskostnader.
  • Sjukhuset i Ulis i Ukraina rapporterade om en nästan 50% minskning av tumörmassan hos de två bukspottskörtelcancerpatienterna. Ingen av de 2 patienterna var längre i behov av smärtlindring. De rapporterade även att patienten med hudcancer undvek operation genom att nästan totalt svarat på sin TSE behandling.

Viktiga händelser efter periodens utgång

  • ChemoTech fick en ny rapport från Ulis Hospital Ukraine, som slog fast att livskvaliteten för de behandlade pankreascancerpatienterna fortsätter att förbättras under den femte behandlingsmånaden.
  • Vetiqure AB får mycket lovande uppdateringar från veterinärerna på Royal Veterinary College (RVC) och de kommer nu att behandla fler patienter med ChemoTechs tumörspecifika elektroporationsteknik.

VD har ordet – Ett framgångsrikt år lägger grunden för kommersiella genombrott

2022 har på många sätt varit ett framgångsrikt år för ­Scandinavian ChemoTech. Inom såväl Animal- som Human Care har ­kliniska genom­brott visat på den stora potential som finns med vår ­TSE-teknik. När vi går in i 2023 är målsättningen att ta dessa resultat till kommersiella möjligheter. Med pågående studier och ­exklusiva distributionsavtal på plats ser möjligheterna mycket goda ut.

Animal Care

Inom Animal Care – det affärsområde som på kort sikt kommer ­generera större delen av intäkterna till ChemoTech –är det tydligt att intresset för produkten vetIQure har ökat under året. Detta bland annat till följd av våra marknadsinsatser och de goda resultat som rapporterats vid behandling av hundar vid det Centre of Excellence som etablerats i Florida – FloridaWild samt vid behandling av hästar på Royal Veterinary College (RVC) Equine i London och Evidensiakliniker i Sverige.

Såväl FloridaWild som RVC rapporterar om framgångsrika TSE behandlingar på ytliga tumörer där tumörmassan kunnat reduceras kraftigt och där man på RVC kunnat genomföra behandlingen på hästarna utan narkos. Detta är ett stort genombrott då det är både dyrt och komplicerat att söva hästar. Enligt RVC, som har lång erfarenhet av den äldre statiska elektroporationstekniken, har de inte kunnat genomföra behandlingar utan att söva hästarna tidigare. Detta tyder på att TSE kan utgöra ett stort genombrott inom cancervård på hästar, vilket är en mycket stor marknad som är förknippad med både höga vårdkostnader och hög risk om hästarna måste sövas.

Under året slöt vi viktiga distributionsavtal med Gamma Gurus för Australien och Nya Zeeland samt Hasvet för Turkiet. Vi tecknade även ett letter of intent med Avante i USA. Under inledningen av 2023 har avtalet med Gamma Gurus redan resulterat i en order, vilket tillsammans med över 15 vetIQure maskiner som är offererade till stora nyckelkunder i både Europa och USA stärker oss i vår tro att vetIQure står inför ett kommersiellt genombrott. Det faktum att Gamma Gurus numera har fått nya ägare i Global Medical Solutions som verkar i 14 länder gör att räckvidden och därmed potentialen ökar.

Human Care

Inom Human Care har vi rapporterat om de otroliga resultaten från de behandlingar som genomförts på patienter med bukspottskörtelcancer vid Ulis sjukhuset i Ukraina. I de två fall där TSE använts som behandlingsmetod under öppen kirurgi i kombination med en låg dos cellgifter, har primärtumörena på patienterna minskat i storlek med 50 procent och patienterna har kunnat skrivas ut bara en vecka efter ingreppet. Vi har även rapporterat om att dessa patienter fått förbättrad livskvalitet, något som har bestått även efter sex månader. Sexmånadersgränsen anses vara en mycket stor milstolpe för denna cancertyp som är mycket svårbehandlad.

Behandlingsresultaten har gett eko i branschen och det ökade antalet läkare som vill inldeda en dialog med ChemoTech förbättrar förutsättningarna till internationella forskningssamarbeten för att befästa och etablera TSE för behandling av djupt sittande tumörer – en marknad där TSE har potential att skapa ett paradigmskifte.

Samtidigt fortsätter vår studie på AIIMS i Jodhpur, där syftet, i ett första skede, är att studera effekterna av TSE på patienter med ­huvud- och halscancer. Vi får anledning att återkomma med resultat från denna studie under 2023, även om AIIMS redan publicerat en artikel som visar att TSE kan genomföras utan att söva patienterna även på människor med stora tumörer i munnen och huden.

Organisation

Under året har vi stärkt vår organisation. Med Dr. Suhail Mufti som Medical Director får vi en erkänt kompetent resurs som kommer driva ChemoTechs kliniska agenda. Vi har även tillsatt en ny ansvarig för produktutveckling och produktion, samt en dedikerad försäljningschef inom Human Care. Med dessa personer på plats är vår tro och förhoppning att vi ska kunna intensifiera arbetet med att etablera ChemoTech och TSE som en standardbehandling för huvud- och halscancer i Indien och skapa en större kännedom om vår teknik bland kliniker i landet.

Att etablera en klinisk agenda och jobba målmedvetet utifrån denna kommer att vara av stor betydelse för bolagets framgångar under kommande år. Bland de målsättningar som satts upp finns bland annat att ta resultaten från Ukraina vidare till ytterligare kliniska behandlingar och studier i andra länder, däribland USA och Indien. En annan viktig del är att förbereda för minimalt invasiva behandlingar med robotkirurgi.

Finansiell ställning

Den företrädesemission som genomfördes under året gav oss möjligheten att jobba vidare mot kommersialiseringen av vår teknik. Dock är vi fortsatt i behov av långsiktig finansiering för att ge bolaget en stabil grund och möjligheten att nå sin fulla potential. Vi jobbar med full kraft för att säkerställa detta kapitalbehov.

Utsikter

Sammantaget ser jag mycket positivt på ChemoTechs möjligheter att etablera sig som en ledande global aktör för behandling av ytliga och djupt sittande tumörer hos människor och djur. Med de kliniska framsteg som gjorts under 2022 har vi lagt en god grund för att skapa försäljningsframgångar och partnerskap inom såväl veterinär- som humanmedicin.

Det har tagit längre tid än väntat för oss att nå försäljning, men de diskussioner vi har med potentiella kunder och distributörer vittnar om ett mycket stort intresse. För varje klinisk framgång och installation kommer detta intresse bara stärkas ytterligare. Som ett led i den nya kliniska strategin kring djup sittande tumörer och immunoterapi ser bolaget flera potentiella partnerskap eller licensavtal med såväl större läkemedelsbolag som robotkirurgibolag de kommande åren.

Vi vill tacka alla de aktieägare som varit med oss och skapat förutsättningar för den tillväxtresa som ChemoTech står inför. Vi har en mycket spännande tid framför oss och jag har stor tilltro till att vi tillsammans ska kunna nå de ambitiösa mål som vi satt för bolaget.

Mohan Frick, VD Scandinavian ChemoTech (publ)

För mer information vänligen kontakta:

Mohan Frick, VD

Tele: +46 (0)10-218 93 00

Mail: ir@chemotech.se

Certified Adviser: Redeye AB, Tel: +46 (0)8 – 121 576 90

E-mailcertifiedadviser@redeye.se

Denna information är sådan som ChemoTech är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-03-07 08:30 CET.

Scandinavian ChemoTech AB (publ)

ChemoTech är ett svenskt medicinteknikföretag med säte i Lund som utvecklat en patenterad teknologiplattform för att ge cancerpatienter tillgång till ett nytt behandlingsalternativ, Tumörspecifik Elektroporation™ (TSE), som kan användas för behandling av både människor och djur. Det finns ett stort antal cancerpatienter vars tumörer av olika skäl inte kan behandlas med konventionella metoder men där TSE kan vara en lösning. Därför utvärderar bolaget kontinuerligt nya möjligheter och applikationsområden för teknologin. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm och Redeye AB är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.chemotech.se.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kvinnor med obesitas behöver inte gå upp i vikt under graviditeten, enligt ny studie

Published

on

By

Riktlinjerna för viktuppgång under graviditet hos kvinnor med obesitas har länge varit ifrågasatta. Ny forskning vid Karolinska Institutet stödjer idén om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg. Resultaten publiceras i The Lancet.  

Enligt internationella riktlinjer från amerikanska Institute of Medicine (IOM) rekommenderas en kvinna med obesitas, fetma, gå upp totalt 5–9 kg under graviditeten, jämfört med 11,5–16 kg för normalviktiga. Riktlinjerna har länge varit ifrågasatta, men det har saknats evidens för att ändra dem. 

En ny studie vid Karolinska Institutet visar nu att det inte finns några ökade hälsorisker varken för modern eller för barnet vid utebliven viktuppgång hos kvinnor med obesitas klass 1 och 2 (BMI på 30-34,9 respektive 35-39,9). För kvinnor med obesitas klass 3 (BMI över 40) är utebliven viktuppgång tvärtom associerad med minskade hälsorisker.  

Studien stödjer tidigare uppmaningar om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg, enligt Kari Johansson, docent vid institutionen för medicin, Solna. 

– Vi hoppas att vår forskning kan ge underlag till en framtida uppdatering av nationella och internationella riktlinjer för viktuppgång under graviditet, säger hon. 

Studien är baserad på elektroniska patientjournaler och registerdata för 15 760 kvinnor med obesitas i Stockholm och på Gotland (den så kallade Stockholm Gotland Perinatal-kohorten). 11 667 av kvinnorna hade obesitas klass 1, 3160 hade obesitas klass 2 och 933 hade obesitas klass 3. De studerade graviditeterna ägde rum mellan 2008 och 2015 och gällde enkelbörd. Kvinnorna följdes upp med en medianuppföljningstid på åtta år efter förlossningen.  

Tio kända risker förknippade med viktuppgång under graviditet studerades: havandeskapsförgiftning, graviditetsdiabetes, kvarstående viktuppgång efter graviditeten, kardiometabol sjukdom hos modern, kejsarsnitt, för tidig födsel, för låg eller för hög födelsevikt hos barnet, dödföddhet och spädbarnsdöd. Riskerna viktades sedan beroende på allvarlighetsgrad i ett samlat utfallsmått. 

Sammantaget visar studien inga ökade hälsorisker vid en viktuppgång under nuvarande rekommendation eller vid utebliven viktuppgång för kvinnor med obesitas klass 1 och 2. För kvinnor med obesitas klass 3 minskade tvärtom riskerna, vid 0 kg viktuppgång sågs en riskreduktion på omkring 20 procent.  

– Utifrån detta har vi dragit slutsatsen att det inte är förknippat med några ökade risker för kvinnor med obesitas med en lägre viktuppgång än de 5 kg som dagens riktlinjer anger, säger Kari Johansson. 

Resultaten indikerar också att det finns anledning att ge särskilda rekommendationer till kvinnor med obesitas klass 3.  

– Till skillnad från idag skulle denna grupp kunna få separata rekommendationer, säger Kari Johansson. 

Forskarna ska nu gå vidare med liknande studier på de övriga BMI-klasserna övervikt, normalvikt och undervikt. 

Studien har skett i samarbete med University of British Columbia, Kanada, University of Pittsburgh, USA, och University of California, USA. Finansiärer var Karolinska Institutets stiftelser och fonder och Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development (NICHD).

Kari Johansson och medförfattarna Lisa Bodnar, och Jennifer Hutcheon ingår i ett WHO-initiativ för globala standarder för viktuppgång under graviditet. Åsikterna som uttrycks i studien återspeglar dock inte WHO:s åsikter. Olof Stephansson är medgrundare och medägare av en svensk graviditetsapp, One Million Babies. Inga andra intressekonflikter rapporteras. 

Publikation: ”Safety of low weight gain or weight loss in pregnancies with class 1, 2, and 3 obesity: a population-based cohort study”, Kari Johansson, Lisa M Bodnar, Olof Stephansson, Barbara Abrams, Jennifer A Hutcheon, The Lancet, online 28 March 2024, doi: 10.1016/ S0140-6736(24)00255-1. 
https://doi.org/10.1016/ S0140-6736(24)00255-1 

För mer information, kontakta:  
Kari Johansson, docent 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet 
E-post: kari.johansson@ki.se
Telefon: 070-695 49 26 

Olof Stephansson, professor, överläkare 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet
 
E-post: olof.stephansson@ki.se  
Telefon: 070-748 78 25 

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Kvinnor med obesitas behöver inte gå upp i vikt under graviditeten, enligt ny studie

Published

on

By

Riktlinjerna för viktuppgång under graviditet hos kvinnor med obesitas har länge varit ifrågasatta. Ny forskning vid Karolinska Institutet stödjer idén om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg. Resultaten publiceras i The Lancet.  

Enligt internationella riktlinjer från amerikanska Institute of Medicine (IOM) rekommenderas en kvinna med obesitas, fetma, gå upp totalt 5–9 kg under graviditeten, jämfört med 11,5–16 kg för normalviktiga. Riktlinjerna har länge varit ifrågasatta, men det har saknats evidens för att ändra dem. 

En ny studie vid Karolinska Institutet visar nu att det inte finns några ökade hälsorisker varken för modern eller för barnet vid utebliven viktuppgång hos kvinnor med obesitas klass 1 och 2 (BMI på 30-34,9 respektive 35-39,9). För kvinnor med obesitas klass 3 (BMI över 40) är utebliven viktuppgång tvärtom associerad med minskade hälsorisker.  

Studien stödjer tidigare uppmaningar om att sänka eller ta bort rekommendationen om en viktuppgång på minst 5 kg, enligt Kari Johansson, docent vid institutionen för medicin, Solna. 

– Vi hoppas att vår forskning kan ge underlag till en framtida uppdatering av nationella och internationella riktlinjer för viktuppgång under graviditet, säger hon. 

Studien är baserad på elektroniska patientjournaler och registerdata för 15 760 kvinnor med obesitas i Stockholm och på Gotland (den så kallade Stockholm Gotland Perinatal-kohorten). 11 667 av kvinnorna hade obesitas klass 1, 3160 hade obesitas klass 2 och 933 hade obesitas klass 3. De studerade graviditeterna ägde rum mellan 2008 och 2015 och gällde enkelbörd. Kvinnorna följdes upp med en medianuppföljningstid på åtta år efter förlossningen.  

Tio kända risker förknippade med viktuppgång under graviditet studerades: havandeskapsförgiftning, graviditetsdiabetes, kvarstående viktuppgång efter graviditeten, kardiometabol sjukdom hos modern, kejsarsnitt, för tidig födsel, för låg eller för hög födelsevikt hos barnet, dödföddhet och spädbarnsdöd. Riskerna viktades sedan beroende på allvarlighetsgrad i ett samlat utfallsmått. 

Sammantaget visar studien inga ökade hälsorisker vid en viktuppgång under nuvarande rekommendation eller vid utebliven viktuppgång för kvinnor med obesitas klass 1 och 2. För kvinnor med obesitas klass 3 minskade tvärtom riskerna, vid 0 kg viktuppgång sågs en riskreduktion på omkring 20 procent.  

– Utifrån detta har vi dragit slutsatsen att det inte är förknippat med några ökade risker för kvinnor med obesitas med en lägre viktuppgång än de 5 kg som dagens riktlinjer anger, säger Kari Johansson. 

Resultaten indikerar också att det finns anledning att ge särskilda rekommendationer till kvinnor med obesitas klass 3.  

– Till skillnad från idag skulle denna grupp kunna få separata rekommendationer, säger Kari Johansson. 

Forskarna ska nu gå vidare med liknande studier på de övriga BMI-klasserna övervikt, normalvikt och undervikt. 

Studien har skett i samarbete med University of British Columbia, Kanada, University of Pittsburgh, USA, och University of California, USA. Finansiärer var Karolinska Institutets stiftelser och fonder och Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development (NICHD).

Kari Johansson och medförfattarna Lisa Bodnar, och Jennifer Hutcheon ingår i ett WHO-initiativ för globala standarder för viktuppgång under graviditet. Åsikterna som uttrycks i studien återspeglar dock inte WHO:s åsikter. Olof Stephansson är medgrundare och medägare av en svensk graviditetsapp, One Million Babies. Inga andra intressekonflikter rapporteras. 

Publikation: ”Safety of low weight gain or weight loss in pregnancies with class 1, 2, and 3 obesity: a population-based cohort study”, Kari Johansson, Lisa M Bodnar, Olof Stephansson, Barbara Abrams, Jennifer A Hutcheon, The Lancet, online 28 March 2024, doi: 10.1016/ S0140-6736(24)00255-1. 
https://doi.org/10.1016/ S0140-6736(24)00255-1 

För mer information, kontakta:  
Kari Johansson, docent 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet 
E-post: kari.johansson@ki.se
Telefon: 070-695 49 26 

Olof Stephansson, professor, överläkare 
Avdelningen för klinisk epidemiologi (KEP), Institutionen för medicin, Solna, Karolinska Institutet
 
E-post: olof.stephansson@ki.se  
Telefon: 070-748 78 25 

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Påskhälsningar från Attana

Published

on

By

Det är med många nya idéer som jag är åter vid rodret av Attana.

Från sensommaren fram tills nu har jag haft möjligheten att ägna mig nästan uteslutande åt det som jag är bäst på och som bygger värde åt Attana; Att tillsammans med mina kollegor samverka med våra kunder för att öka användningen av vår teknik hos dem, men också att samla in deras idéer om hur vi kan göra vårt erbjudande ännu bättre, givet den unika teknik vi har.

Daniel Wallinder, som är den som kan Attanas instrument utan och innan allra bäst, har tillsammans med mig besökt flera kunder och samlat in deras feedback. Daniel har utvecklat en beta-version av ny mjukvara som knyter samman instrument med utvärdering på ett effektivt sätt. Den kommer att öka användarvänligheten och effektiviteten signifikant. Koncepten kommer från flera håll men är till stor del baserat på det förenklade användandet som vi använt inom diagnostiken med våra immunitetsprofiler. Jag är övertygad om att detta kommer att generera merförsäljningen till våra befintliga kunder och bidra till ökad nyförsäljning.

 

En annan viktig lärdom under åren har varit att säkerställa flera användare hos kunderna. Vi ser att detta ökar nyttjandegraden av instrumenten och därigenom värdet av Attanas teknik ute hos våra kunder. Ahmed Ibrahim, som är ansvarig för våra applikationer, har lett vårt arbete med förbättrad online utbildning, som också inkludera flertalet instruktionsvideor. Som ett resultat har vi under det senaste halvåret breddat användandet hos våra viktigaste kunder. Detta har redan genererat merförsäljning av sensorchip och vi ser positiva tendenser att öka försäljningen av serviceavtal.

 

För att möta den ökade efterfrågan av sensorchip är vi mitt i en process att skala upp produktionen. Även här har Daniel och Ahmed tillsammans med Prasad Anaspure genomfört viktiga förbättringar som kommer att sänka produktionskostnaderna av förbrukningsvaror och förenkla logistiken vid kundleveranser.

 

Prasad är placerad i Kalmar och leder utvecklingen av immunitetsprofiler i samverkan med Prof. Ian Nicholls vid Linneuniversitetet. Vi har riktigt lovande resultat på gång inom flera sjukdomar, men framför allt vill jag lyfta fram hepatit B och borrelia, där vi ser att vi kommer kunna göra skillnad i närtid. Det leder oss också vidare till att vi har identifierat kommersiella samarbetspartners för våra immunitetsprofiler. Vi hoppas att under hösten komma i gång i mindre kommersiell skala i ett europiskt land som visat stor kommersiell mognad för immunitetsprofiler. Då det är många aktörer involverade för att få hela kedjan att fungera på ett affärsmässigt skalbart sätt, blir det en av mina huvuduppgifter det kommande halvåret.

 

Thomas Ljungberg, vår säljchef, har strukturerat processen kring våra kunder i USA. Vi har haft utmaningar med transporter och logistik till USA under och efter pandemin, men nu har vi löst det, vilket bl.a. exemplifieras av den uppgraderingsordern om 1,5MSEK vi fick nu i mars 2024 från en av våra USA-kunder. Thomas och teamet har gjort en fantastisk insatts här och vi räknar med flera positiva nyheter från USA inom 12 månader. Som ett led i detta börjar Sebastin Santosh Martin i april som applikationsspecialist med inriktning på USA. Sebastin tar även med sig ett bra nätverk i Sverige och kommer att ansvara för ett projekt tillsammans ett svenskt universitet som är under uppstart.

 

Vi har haft mycket bra och täta dialoger med många kunder och det finns inte utrymme att nämna alla i denna påskhälsning, men som en liten blänkare inför påsken är det värt att lyfta fram att vår italienska kund, Mario Negri institutet, som utför riktigt spännande forskning med hjälp av Attanas teknik. Jag hoppas på att inom kort återkomma med mer information från dem.

 

Glad Påsk!

Teodor Aastrup

Grundare och VD Attana AB

 

 

För ytterligare information, kontakta:

Teodor Aastrup

VD Attana AB
ir@attana.com

+46 708862300

Styrelsen för Attana AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Om Attana

Attana AB grundades 2002 med idén att effektivisera forskning och utveckling av nya läkemedel genom biologisk interaktionskarakterisering i realtid. Baserat på sina patenterade teknologier säljer bolaget uppdragsforskning och egenproducerade analysinstrument samt ett in vitro diagnostiskt (IVD) verktyg, Attana Virus Analytics (AVA), till läkemedelsbolag, bioteknikföretag och akademiska institutioner. Mer information om Attanas forskningstjänster och produkter finns på www.attana.com eller kontakta sales@attana.com

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.