Scandinavian ChemoTech anlitar IR-konsult

| 21 juni, 2022 | 0 kommentarer

Scandinavian ChemoTech AB (publ) har anlitat Jonathan Furelid som IR-konsult för att stärka kommunikationen mot aktiemarknaden.

Scandinavian Chemotech har anlitat Jonathan Furelid som IR-konsult med ansvar för Bolagets kommunikation mot aktiemarknaden. Jonathan har över 20 års erfarenhet från roller inom den finansiella sektorn, vilka bland annat innefattat riskanalys, portföljförvaltning, finansiell kommunikation och investerarrelationer.

 

Jonathan kommer arbeta med ChemoTechs kommunikation från såväl ett regulatoriskt som strategiskt perspektiv, i syfte att bredda kännedomen om Bolaget och öka förståelsen för dess verksamhet.

 

Jonathan tillträder konsultrollen som IR-ansvarig med omedelbar verkan.

För mer information vänligen kontakta: Mohan Frick, VD

Tele: +46 (0)10-218 93 00
Mail: [email protected]

Certified Adviser: Erik Penser Bank, Tel: +46 8 463 80 00E-mail: [email protected]

Scandinavian ChemoTech AB (publ)
ChemoTech är ett svenskt medicinteknikföretag med säte i Lund som utvecklat en patenterad teknologiplattform för att ge cancerpatienter tillgång till ett nytt behandlingsalternativ, Tumörspecifik Elektroporation (TSE™), som kan användas för behandling av både människor och djur. Det finns ett stort antal cancerpatienter vars tumörer av olika skäl inte kan behandlas med konventionella metoder men där TSE kan vara en lösning. Därför utvärderar bolaget kontinuerligt nya möjligheter och applikationsområden för teknologin. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm och Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.chemotech.se.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.