Scandinavian ChemoTech fortsätter att satsa på Animal Care i USA och laddar för en av årets viktigaste mässor

| 11 januari, 2022 | 0 kommentarer

Bolagets VD planerar att genomföra en 10 dagars turné i USA och inkluderar att aktivt delta i VMX (Veterinary Meeting and Expo), en av årets viktigaste mässor för veterinärmedicin in USA.

Om inte nya restriktioner eller hinder uppstår kommer Bolagets VD Mohan Frick, genomföra sin första resa till USA sedan pandemins början. Bolaget har under denna tid etablerat en rad strategiska kontakter som vi under dessa dagar hoppas kunna avancera ytterligare med. Bolaget ser fortsatt mycket positivt på sin satsning av Animal Care i USA.

”Jag ser fram emot att få träffa både potentiella partners, kunder och finansiärer under en resa som jag sedan länge planerat att genomföra. Det känns bra att få en uppdaterad inblick i den amerikanskas marknaden inför mitt deltagande i LSI Emerging MedTech Summit, som hålls i mars i år. ChemoTech har nu för 3:e året i rad blivit inbjudna att presenta sina innovationer på denna konferens, tillsammans med några av de största MedTech-bolagen och investerarna.”- säger Mohan Frick VD Scandinavian ChemoTech

För att läsa mer om VMX: https://navc.com/vmx/

För att läsa mer om LSI: https://www.lifesciencemarketresearch.com/medtech-summit-2022

För mer information vänligen kontakta: Mohan Frick, VD

Tele: +46 (0)10-218 93 00
Mail: [email protected]

Certified Adviser: Erik Penser Bank, Tel: +46 8 463 80 00E-mail: [email protected]

Scandinavian ChemoTech AB (publ)
ChemoTech är ett svenskt medicinteknikföretag med säte i Lund som utvecklat en patenterad teknologiplattform för att ge cancerpatienter tillgång till ett nytt behandlingsalternativ, Tumörspecifik Elektroporation™ (TSE), som kan användas för behandling av både människor och djur. Det finns ett stort antal cancerpatienter vars tumörer av olika skäl inte kan behandlas med konventionella metoder men där TSE kan vara en lösning. Därför utvärderar bolaget kontinuerligt nya möjligheter och applikationsområden för teknologin. ChemoTechs aktier (CMOTEC B) är noterade på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm och Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.chemotech.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *