Securitas AB publicerar delårsrapport januari-juni 2022

| 21 juli, 2022 | 0 kommentarer

Securitas AB publicerar delårsrapport januari-juni 2022 torsdagen den 28 juli 2022 cirka kl.13.00. 

Cirka 13.00 Rapporten offentliggörs 
Rapporten skickas som pressmeddelande via Cision (www.cision.se) och publiceras automatiskt på www.securitas.com efter offentliggörande. 

 

14.00 Presentationsbilder tillgängliga  
För presentationsbilder, följ länken www.securitas.com/presentationer

 

14.30 Telefonkonferens och ljudsändning 
Analytiker och media inbjuds att delta i en telefonkonferens kl 14.30 där Securitas VD och koncernchef Magnus Ahlqvist samt finansdirektör Andreas Lindback 
presenterar rapporten och svarar på frågor. Telefonkonferensen omfattar även en ljudsändning via Securitas hemsida. För att följa telefonkonferensen, vänligen ring in fem minuter i förväg: 

USA:   +1 631 913 1422 
Sverige:   08 566 426 51 
Storbritannien:  +44 333 3000 804 

Vänligen använd följande pinkod för telefonkonferensen: 621 490 78# 
 
Ljudsändningen av telefonkonferensen kan följas på denna länk: www.securitas.com/webbsandningar

 

En inspelad version av ljudsändningen kommer att publiceras på samma webbsida efter telefonkonferensen. Vi bryr oss om din integritet och vi vill vara transparenta med hur vi samlar in och använder dina personuppgifter när du deltar i telefonkonferensen. Följ denna länk för att läsa vår integritetspolicy för telefonkonferens/ljudsändning i samband med publicering av delårsrapporter (endast tillgänglig på engelska): www.securitas.com/integritetspolicy-ljudsandningar  

 

Ytterligare information:

Investerare: Micaela Sjökvist, IR-chef; 076 116 7443; [email protected]

Securitas är en ledande partner inom intelligenta säkerhetslösningar. Våra tjänster inom bevakning, elektronisk säkerhet, brandskydd och trygghet samt riskhantering gör det möjligt för våra över 150 000 kunder att se en annorlunda värld. Vi finns på 47 marknader där vårt innovativa och datadrivna arbetssätt gör oss till en betrodd partner till många av världens mest kända företag. Våra 345 000 anställda lever våra värderingar ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet, och vårt syfte är att hjälpa dig göra din värld tryggare.Securitas är en ledande partner inom intelligenta säkerhetslösningar. Våra tjänster inom bevakning, elektronisk säkerhet, brandskydd och trygghet samt riskhantering gör det möjligt för våra över 150 000 kunder att se en annorlunda värld. Vi finns på 47 marknader där vårt innovativa och datadrivna arbetssätt gör oss till en betrodd partner till många av världens mest kända företag. Våra 345 000 anställda lever våra värderingar ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet, och vårt syfte är att hjälpa dig göra din värld tryggare.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.