Signatur Fastigheter presenterar på Erik Penser Banks Fastighetsdag

| 7 april, 2021 | 0 kommentarer

Signatur Fastigheter AB bjuder in till bolagspresentation av VD Dan Astrén. Bolaget önskar aktieägare, investerare, media och andra intressenter varmt välkomna att närvara via webben.

På nedan länk live-sänds presentationen torsdagen den 8:e april kl. 12.05;

https://youtu.be/fS_baaVvAkk

Varmt välkomna att lyssna in.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Dan AstrénCEO
040-608 82 00

[email protected]

www.signaturfastigheter.se

Signatur Fastigheter är ett växande bostadsbolag i södra Sverige med huvudkontor i Malmö. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholms- och Öresundsregionen och utgörs i huvudsak av bostäder och samhällsfastigheter. Vi växer genom förvärv av kassaflödande fastigheter med utvecklingspotential. Kassaflödet ger en stabil grund för verksamheten och förutsättningar för vårt fokus på fastighetsutveckling och värdetillväxt. Vårt utvecklingsarbete innefattar såväl renovering av befintliga fastigheter som framtagande av nya bostäder genom detaljplanearbete. 

Bolagets aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market och Augment Partners AB, tel +46 8-604 22 55, e-post [email protected], är Bolagets Certified Adviser.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *