Silvermedalj, uppdatering från pågående klinisk studie och intervju med storägare Pär Josefsson – vd berättar mer i GPX Medicals investerarbrev

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

I vinterns investerarbrev berättar vd Hanna Sjöström om studien på Irland som nu startat och där 25 patienter har monitorerats med NEOLA®. I investerarbrevet intervjuas även en av bolagets nya storägare.

GPX Medical har publicerat ett investerarbrev. I vinterns nummer får ni bland annat läsa en hälsning från vd Hanna Sjöström och om starten på den kliniska studien på INFANT Centre som nu monitorerat de 25 första patienterna med NEOLA®. Ni hittar även en längre intervju med en av bolagets nya storägare Pär Josefsson.

Investerarbrevet finns bifogat i pressmeddelandet samt på bolagets hemsida www.gpxmedical.se

För ytterligare information, kontakta:

Hanna Sjöström, vd GPX Medical, tel: 0760-10 71 16, e-post: [email protected]

____________________________________________________________________________

GPX Medical AB (publ) utvecklar medicinteknisk utrustning för kontinuerlig övervakning av lungorna hos för tidigt födda barn. Omedelbar detektion av komplikationer ger möjlighet till tidig behandling och förbättrad vård.  Den patenterade teknologin är baserad på en spektroskopisk metod utvecklad vid Lunds universitet i Sverige. Metoden har även potential för diagnostik av bihålor. Bolaget grundades år 2016 som ett helägt dotterbolag till Gasporox AB (publ) och är noterat på NASDAQ First North Growth Market (ticker: GPXMED). Se mer på www.gpxmedical.se. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, tel: +46 (0)8-528 00 399, e-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *