Sjöstrand ingår avtal med danska Magasin Du Nord

| 10 juni, 2021 | 0 kommentarer

Sjöstrand har idag ingått ett avtal med den danska varuhuskedjan Magasin Du Nord. Med sina dryga 150 år är företaget Danmarks äldsta varuhus och utgör en prestigefull shoppingdestination över hela Danmark. Magasin Du Nord har 7 st varuhus och en väletablerad e-handel. 
  
Magasin Du Nord kommer att ta in samtliga Sjöstrands produkter i sitt sortiment och produkterna kommer att finnas tillgängliga i såväl fysisk butik som online från och med sommaren 2021.

Magasin Du Nord är Danmarks äldsta och mest anrika retailer och det är ett viktigt kvalitetserkännande för Sjöstrand att få möjligheten att jobba tillsammans med dem. Vi är otroligt stolta över att Sjöstrands produkter kommer att finnas i deras fantastiska varuhus och vi ser det här som ett viktigt strategisk partnerskap för vår fortsatta tillväxt på den danska marknaden, säger John Ekeberg, Head of Sales.

www.magasin.dk

Denna information är sådan som Sjöstrand Coffee är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-06-10 12:30 CET.

Cecilia Hjertzell
VD och Koncernchef, Sjöstrand Coffee Int AB
[email protected]
+46 733 83 33 89 

Sjöstrand Coffee Concept producerar och säljer kaffemaskiner och kaffekapslar till en rad marknader i Europa via detaljhandel, webshop och Amazon. Företaget innehar designpatent för den egenutvecklade kapselmaskinen. Sjöstrand Coffee Int AB är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *