Skanska Financial Services AB (publ)s halvårsrapport, januari-juni 2021, tillgänglig på webbplatsen

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Skanska Financial Services AB (publ)s halvårsrapport för januari-juni 2021 är nu tillgänglig som svensk version på Skanskas webbplats under adress https://group.skanska.com/sv/investerare/finansiering/skanska-financial-services-ab/.

Denna information är sådan som Skanska Financial Services AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt Nasdaq Stockholms regelverk för emittenter av räntebärande finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 31 augusti 2021 kl. 13:00.

Ladda ner hela rapporten här

För ytterligare information kontakta:

André Löfgren, Senior Vice President Investor Relations, Skanska AB, tel: 010 448 13 63

Therese Tegner, Senior Vice President Skanska Financial Services, Skanska Financial Services AB, tel: 070 286 11 53

Direktlinje för media, tel: 010 448 88 99

Detta samt tidigare pressmeddelanden finns också på www.skanska.com.

Skanska är en världsledande aktör inom bygg och projektutveckling på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Med utgångspunkt i bolagets värderingar bidrar Skanska till ett bättre samhälle genom att erbjuda innovativa och hållbara lösningar. Koncernen har cirka 32 500 medarbetare och omsättningen under 2020 uppgick till 159 miljarder kronor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *