Connect with us

Marknadsnyheter

Skidstahus inviger nytt visningshus på Nybygget

Published

on

Lördagen den 14 januari kl. 11-16 invigs visningshuset Ramsta. Det är en helt ny fritidshusmodell som lanseras och på Nybygget i Arlandastad. Under helgen bjuds det på snittar och ballonger till barnen. Det finns även flera olika experter på plats i huset för att ge värdefulla tips och råd samt svara på besökarnas frågor.

Det välplanerade fritidshuset med sina 106 m2 rymmer 4 r o k och har en öppen planlösning. Vardagsrummet har högt i tak med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster som ger en härlig utsikt. Här kan familjen samlas runt brasan efter en härlig dag eller varför inte passa på att koppla av i den mysiga bastun. Detta är ett hus som kan nyttjas som året runt boende och som passar bra för både umgänge samt avkoppling.

Huset är byggt av senvuxen fura från Norrlands inland och har fina färgval som svart plåttak, stora fönster och beige träfasad. Den stora altanen med tak kan erbjuda både sol- och vindskydd.

”Under helgen blir det invigningsfestligt, vi kommer att ha säljare, snickare, köksleverantör och inredare på plats för att kunna svara på alla tänkbara frågor. Ramsta har potential att bli vårt nya flaggskepp inom segmentet fritidshus”, säger Willy Kihlmark, säljare på Skidstahus.

Det hela började med ett litet snickeri i byn Skidsta strax utanför Ullånger, mitt i hjärtat av Höga Kusten. Där producerade den då 23-årige Sven Edholm, Skidstahus grundare, en praktisk skoputsare som han sålde på postorder för 30 kronor. Succén blev snabbt ett faktum och verksamheten växte i rask takt och Skidstahus är idag en väletablerad leverantör som har förverkligat husdrömmar i över 70 år. De har sedan dess byggt hem runt om i hela Sverige – från Smygehuk i söder till Kiruna i norr.

”Vi välkomnar med glädje ett nytt fritidshus som just nu bara finns att besöka hos oss på Nybygget. Ramsta är ett hus som passar många behov, har fina materialval och är smakfullt inrett. Vi är övertygade om att det blir en modell som tilltalar många”, avslutar Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget.

Teamet från Skidstahus som kommer att vara på plats under lördagen den 14 januari är:

Leif Svanholm, försäljningschef Skidstahus

Willy Kihlmark, säljare Skidstahus

Roger Jällgård, säljare Skidstahus

Robert Jansson, snickare

Sara Kihlmark, inredare

Åke Bylund, Köksleverantör JKE

Fakta Ramsta:

1 plan

4 r o k

106.6 m2 boyta

3 sovrum

2 badrum (varav ett med bastu)

Kontaktperson Nybygget:

Platschef Camilla Yngfalk 070-558 19 10, [email protected]

Nybygget är en permanent husutställning för dig som går i husbyggartankar. Nybyggets läge, centralt beläget vid Arlanda flygplats, gör det enkelt för besökare oavsett var de kommer ifrån att på en och samma plats söka sitt drömboende. Här finns landets ledande hustillverkare och hos oss hittar du både villor, fritidshus och attefallshus.

Taggar:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Rizzo Group meddelar byte av interim CFO

Published

on

By

STOCKHOLM 3 februari 2023 Rizzo Group AB (”Rizzo Group” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolagets interim CFO, Jonas Ohrzén, har sagt upp sig från sin anställning. Som hans efterträdare har Bolaget idag utsett Natalja Schneider till ny interim CFO. Natalja kommer senast från rollen som Head of Group Control på DHL Freight och har tidigare varit CFO på bland annat Nordic Morning Group. Rekryteringen av en permanent CFO pågår och är i sin slutfas.

Jonas Ohrzén kommer att fortsätta i sin nuvarande tjänst till den 6 februari 2023, Natalja Schneider tillträder tjänsten som interim CFO samma dag.

Jag vill tacka Jonas för hans tid och insats i Rizzo Group och önskar honom all lycka framtiden säger Jonas Stille, VD Rizzo Group.

För vidare information, vänligen kontakta:
Jonas Stille, VD, tel: +46 (0) 70 721 03 07, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Rizzo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s markandsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 3 februari 2023 kl.17:15 CET.

Om Rizzo Group
Rizzo Group AB (publ) är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt cirka 60 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Rizzo och Morris med ett utbud av egna och externa varumärken. Rizzo Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm under ticker RIZZO B med ISIN-kod SE0016276109 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Koncernen har cirka 200 medarbetare (heltidstjänster). För mer information, besök www.rizzogroup.se

Rizzo Group
+46 8 508 99 200
[email protected]

Rizzo Group AB, Kungsholmstorg 6B, 112 21 Stockholm

Telefon 08-508 99 200. Organisationsnummer 556540-1493. www.rizzogroup.se  

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Market Notice 28/23 Information regarding Vultus AB’s LEI

Published

on

By

Report this content

Vultus AB’s (VULTS) LEI has been updated from a previous incorrect LEI. 

Correct LEI: 984500C635EA7EDB7420 

Stockholm February 3, 2023 

Spotlight Stock Market 
08-511 68 000   
[email protected]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Almi Uppsala har beviljat Miris stöd för digitaliseringscheck om 250 000 kr

Published

on

By

Miris har beviljats stöd från Almi i form av en digitaliseringscheck om 250 000 kr. Stödet skall användas i samband med utveckling av det beräkningsverktyg som utvecklas tillsammans med Trients AB.

Stödet är finansierat av den europeiska regionala utvecklingsfonden och har beviljats av Almi Uppsala. Miris skall utveckla en digital lösning för överföring av data från Miris analysinstrument Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) och ett användargränssnitt för det nya beräkningsverktyget som planeras lanseras innan årsskiftet.

”Denna finansiering är mycket uppskattat och är ett viktigt bidrag till vår utveckling av hållbara produkter. Beräkningsverktyget kommer effektivisera arbetet hos våra kunder och öka säkerheten i användningen av analysresultatet från Miris HMA™. Med ett beräkningsverktyg stärker vi Miris produktportfölj och tar ytterligare ett steg mot att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn” säger Camilla Sandberg, VD Miris.

Denna information är sådan som Miris Holding är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-02-03 17:10 CET.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
[email protected]

Om Miris:
Miris är ett globalt MedTech bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris vision är att alla nyfödda barn skall ha samma tillgång till sjukvård för att säkerställa bästa möjliga start i livet. I december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) för Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™). Missionen är att bidra till ökad global neonatal hälsa genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.