Star Vaults VD Henrik Nyström uppdaterar runt Mortal Online 2 – Early Access närmar sig

| 14 juli, 2021 | 0 kommentarer

Vi arbetar nu för att leverera de sista delarna fram till Early Access i slutet av detta kvartal (Q3) och vi ligger mycket bra till och följer schemat. Det är med stor spänning och glädje vi äntligen ser fram emot att gå in i Early access, persistent release på både Steam och Epic Games marknadsplats.

Vi har fokuserat på två viktiga områden för att få en så bra spelupplevelse som möjligt. Nybörjarupplevelsen med en robust tutorial som hjälper in alla nya spelare, som vi fick värdefull feedback på under stresstest perioden, samt AI/PvE upplevelsen där spelare möter de datorstyrda varelserna. Vi släppte nyligen en stor uppdatering som sätter Mortal Online 2 PvE i framkant på marknaden. Star Vault har nu en ledande och avancerad AI inom genren vilket ger spelarna en unik upplevelse. Detta är viktigt då det är en bred publik som uppskattar denna typ av spelande i Mortal Online samt att det alltid ger spelarna något intressant att göra i spelet. Exempel på denna avancerade AI är att de vi kallar humanoider i spelet nu kan agera som spelarna när dom slåss mot varandra och hjälper varandra precis som spelarna i en grupp skulle gjort. Vi har även lagt till vårt legendariska troll från en gammal prototyp som denna gång blir verklighet i spelet och det fungerar med vår teknologi vilket är en väldigt stolt milstolpe för oss.

Kort klipp nedan som visar lite av det AI:n kan göra just nu i betan:

https://www.youtube.com/watch?v=hESdaHsodZw

Den enorma feedbacken och fantastiska betygen från ett stort antal spelare och streamers visar oss övertygande om att spelet kommer ha en mycket större spelarbas än den förra versionen av Mortal Online. Vårt stora mål med ett stort antal spelare i Mortal Online 2 kommer allt närmare!

Henrik Nyström, VD Star Vault AB (publ)

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, styrelseledamot och VD
E-post: 
[email protected] 
Hemsida: 
www.starvault.se

Henrik Nyström[email protected]

Star Vault är ett spelutvecklingsbolag baserat i Malmö. Bolaget utvecklar onlinespel, Mortal Online inom genren Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) samt enklare spel Kitten´d och Mortal Royale.
http://www.starvault.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *