Stort intresse för nya bostäder i Regementsstaden i Borås

| 9 april, 2021 | 0 kommentarer

Nu sätts spaden i backen för 33 bostäder när Peab Bostads tredje bostadskvarter i Regementsstaden påbörjas efter ett stort intresse för de nyproducerade bostadsrätterna.

– Intresset för bostäder i Regementsstaden är stort, säger Magnus Mattiasson från Hemm Mäkleri som är Peab Bostads försäljningsrepresentant för de nya lägenheterna.

Det var bara en dryg månad sedan som Peab Bostad hade ett första spadtag för att fira starten av ett nytt kvarter, men redan nu är det dags igen. Försäljningen av den tredje etappen i Regementsstaden blev en direkt succé och det var det som möjliggjorde att Peab Bostad kunde starta byggnationen av de 33 Svanen-certifierade bostadsrätterna redan nu.

I Regementsstaden växer en helt ny stadsdel fram. Med Pickesjön som närmsta granne erbjuder området en lugn oas med allt naturen kan erbjuda så som joggingspår, svampplockning, fiske och picknick. Dessutom har man närhet till stadens utbud av nöje och shopping och enkla kommunikationsmöjligheter mot t.ex. Göteborg och Landvetter.I framtidsvisionen för Regementsstaden finns det planer på både barnomsorg, grundskola, livsmedelsbutik, restaurang och utegym i området. En trygg stadsdel med det mesta på gångavstånd, en vision som Peab tillsammans med Borås kommun vill förverkliga.

Nytt perspektiv på boende

Under pandemiåret har det egna boendet blivit allt viktigare för många. Mer tid spenderas i hemmet, samtidigt som sociala restriktioner och andra begränsningar i samhället har skapat nya perspektiv och väckt nya intressen hos människor.

– Vi har märkt att närhet och tillgänglighet till naturen har blivit allt viktigare. Många människor har fått upp intresse för alla upplevelser och möjligheter som naturen har att erbjuda. Samtidigt vill man ha det moderna boendet och ett läge som gör att vardagen fungerar. Den genuina byn i staden känslan som Regementsstaden erbjuder blir en perfekt mix för både och, säger Victoria Johansson som är projektledare hos Peab Bostad.

Trygg Bostadsrättsförening

Bostadsrätterna som Peab bygger är certifierade med Trygg Brf. Detta är en kvalitetsmärkning som ställer höga krav på såväl transparens som långsiktighet i den nybildade bostadsrättsföreningen.

– Som fastighetsmäklare känns det väldigt bra att veta att bostäderna jag förmedlar har en långsiktig och genomtänkt plan så kunderna slipper obehagliga överraskningar i sitt nya boende, säger Magnus Mattiasson.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Victoria Johansson, projektchef Peab Bostad, 072-533 44 26, [email protected]

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *