Strategiska investerare förvärvar aktier i We aRe Spin Dye (”WRSD”) av huvudägare

| 26 mars, 2021 | 0 kommentarer

Ilja Batljan, Patrik Tillman, Rutger Arnhult, Stefan Hansson och Erik Björklund förvärvar via bolag 930 990 aktier i WRSD av Christian Rasmussen – huvudägare samt även styrelseordförande i WRSD. Försäljningen genomförs utanför marknaden genom en s.k. block trade till priset 21,50 kronor per aktie.

Christian Rasmussen kommer efter försäljningen fortsatt att äga 930 990 aktier i WRSD vilket motsvarar 13,29 procent av såväl utstående aktier som röster i bolaget. Även efter transaktionen kvarstår Christian Rasmussen därmed som storägare i WRSD.

Christian Rasmussen kommenterar försäljningen ”WRSD har sedan noteringen visat att det råder stor efterfrågan på Bolagets produkter och tjänster från flera välrenommerade och branschledande klädvarumärken. Jag är i allra högsta grad långsiktig i WRSD men att få in den här typen av ägare med deras kontaktnät och erfarenhet  är inte en chans som kommer varje dag. Syftet med aktieförsäljningen är därmed att stärka och bredda ägarbasen i WRSD med strategiska, namnkunniga och kapitalstarka investerare som kan stötta bolaget i dess fortsatta tillväxtresa”. Patrik Tillman kommenterar affären ”Vi har ju nyligen lärt känna bolaget och dess företrädare och tycker verkligen om det vi har sett. Det är ett mycket spännande bolag och snart en del i en ny företagsgrupp med hållbarhetsfokus som vi ser fram emot att få vara med och se växa fram.”

Viktig information

Denna information är sådan information som We aRe SpinDye (WRSD) AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 08.30 CET 26 mars

För ytterligare information kontakta

Christian Rasmussen, Styrelseordförande We aRe Spin Dye (WRSD) AB (publ) +46 761 051344

Patrik Tillman, Styrelseordförande Odd Molly International AB (publ) +46 733 506 120

Om We aRe Spin Dye

Bolaget är ett svenskt cleantech-bolag som tillhandahåller och erbjuder en teknik och plattform för produktions- och kvalitetskontroll som möjliggör för aktörer inom mode- och konfektionsindustrin att kraftigt reducera sin miljöpåverkan. Bolagets affärsidé är att etablera en ny, hållbar och transparent standard för färgning av syntetiska textilier inom mode och konfektionsindustrin på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Bolagets Mentor är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 1550.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *