Superrekord för glädjehoppande käpphästryttare

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Än en gång satte käpphästryttarna ett nytt superrekord! Tillsammans hoppade hela 7 081 privatryttare, ridskolor, ridläger, ungdomssektioner och elitryttare in 70 810 kronor som nu går direkt till Barncancerfonden. Mikael Theorén på Agria är glatt överraskad över engagemanget.

– Käpphästryttarna slutar aldrig att förvåna mig, vilket fantastiskt engagemang vi ser i hela landet! De hoppar av lust och glädje, och bidrar samtidigt till de sjuka barn som får ta del av de insamlade pengarna, säger Mikael Theorén, affärsområdeschef häst på Agria Djurförsäkring.

Stort tack alla privatryttare, ridskolor, ungdomssektioner, ridläger och alla andra som varit med och lyft Glädjehoppet kors och tvärs i landet och delat på härliga bilder. I sociala medier har även flera elitryttare engagerat sig genom inlägg och filmer, bland andra Stephanie Holmén och Kristian von Krusenstierna.

Agria Ponnyklubbs Glädjehopp har pågått under juni månad och varit öppen för alla som vill. Agria Djurförsäkring har skänkt 10 kronor för varje person som anmält sig via hemsidan och sedan skickat in en film på käpphästrundan. Alla deltagare belönades med en fin guldrosett från Agria Ponnyklubb.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.