Svefa förstärker teamet för fastighetsjuridisk rådgivning

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

För att möta kundernas ökande efterfrågan på kvalificerad juridisk rådgivning förstärker Svefa sitt juristteam genom att rekrytera Soheil Farhoudi som seniorrådgivare.

Svefa har lång erfarenhet av att framgångsrikt hjälpa offentliga aktörer, privata bolag och fastighetsägare i komplexa affärssituationer. I samband med dessa uppdrag efterfrågar kunderna i allt högre grad kvalificerad juridisk rådgivning. Rekryteringen av Soheil Farhoudi görs för att möta den ökade efterfrågan och är en del i den strategiska tillväxtplanen för Svefas juristteam.

Svefas juristteam har lång erfarenhet av att hjälpa offentliga aktörer, privata bolag och fastighetsägare att framgångsrikt lösa komplexa uppdrag och har stor kunskap kring hur man bäst går till väga i olika situationer för att uppnå sina mål” säger Helena Dalhamn, Affärsområdeschef Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

”Jag är mycket glad över att få hälsa Soheil Farhoudi välkommen till vårt team. Han kommer, med sin gedigna erfarenhet och kompetens av komplexa juridiska ärenden, att vara ett mycket bra tillskott till Svefa” säger Fabian Gabrielsson, Affärsutvecklingsansvarig Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

Soheil Farhoudi är en erfaren exploaterings och entreprenadjurist. Han kommer närmast från en tjänst som jurist på Nacka kommun med fokus på exploaterings- och entreprenadjuridik, men har även tidigare erfarenhet från domstolsarbete.

Soheil Farhoudi har tillträtt sin tjänst.

För ytterligare information och kommentarer
Helena Dalhamn, Affärsområdeschef Samhällsbyggnad & Fastighets-
utveckling tel: 010-603 86 28, e-mail: [email protected]

Johan Hopstadius, press och marknad, tel: 076-634 20 05
e-mail: [email protected]

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom värdering & analys, hyresgästrådgivning, strategiskt affärsstöd, samhällsbyggnad & fastighetsutveckling, strategisk & operativ förvaltningsrådgivning samt transaktioner & uthyrning. Tillsammans är vi över 200 medarbetare fördelade kontor från Malmö i söder till Luleå i norr och omsätter årligen 350 MSEK. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.