SyntheticMR tecknar globalt avtal med Philips för att inkludera SyntheticMRs lösning i produktkatalogen

| 6 september, 2021 | 0 kommentarer

SyntheticMR meddelade idag att de har ingått ett avtal med Philips om att inkludera SyntheticMRs medicinska bildlösning i deras globala produktkatalog. Avtalet innebär att SyntheticMRs lösning SyMRI NEURO kommer att ingå i Philips produktkatalog för tredje part och gör det möjligt för Philips att erbjuda ett komplett  paket till sina kunder.

SyntheticMRs mjukvarulösning för MR-avbildning, SyMRI NEURO, möjliggör effektivare arbetsflöden och stöder mer exakt diagnos av patienter. Philips erbjuder för närvarande den kvantitativa MR-sekvensen SyntAc som ett alternativ till sina kunder, som i kombination med SyntheticMRs mjukvarulösning genererar flera kontrastviktade bilder och volymetriska mätningar av hjärnvävnad i en enda 5-6 minuters undersökning. Med detta nya avtal på plats kommer Philips nu att ha en strömlinjeformad väg för att tillhandahålla det kompletta paketet SyntAc och SyMRI NEURO till sina kunder. SyMRI NEURO säljs redan av Philips i USA enligt ett regionalt försäljningsavtal. SyMRI NEURO är kompatibel med de flesta MR-kameror från Philips.

”Philips är en viktig partner för SyntheticMR och vi har etablerat ett nära samarbete sedan det första sammarknadsföringsavtalet tecknades 2015”, säger Ulrik Harrysson, VD, SyntheticMR AB. ”Vi tror att detta samarbete kommer att gynna kliniker mycket genom att ge dem enkel tillgång till en lösning som ytterligare kan förbättra deras effektivitet, diagnostiska förtroende och övervakning av patienter.”

För ytterligare information, vänligen kontakta Ulrik Harrysson, VD SyntheticMR AB, +46 70 529 29 87 [email protected]

SyntheticMR AB utvecklar och marknadsför innovativa mjukvarulösningar för Magnetisk Resonanstomografi (MR). SyntheticMR AB har utvecklat SyMRI® som levererar flera justerbara kontrastbilder och kvantitativa data från en 6-minuters undersökning. Produkten SyMRI finns i olika paketeringar. SyMRI IMAGE tillhandahåller snabba arbetsflöden inom MR, vilket möjliggör hög patientgenomströmning. SyMRI NEURO möjliggör automatisk segmentering av hjärnvävnad, vilket ger objektivt beslutsstöd. SyMRI är en CE-märkt och FDA 510 (k) godkänd produkt. SyMRI är ett registrerat varumärke i Europa och USA. SyntheticMR är noterat på Spotlight Stock Market Exchange i Stockholm, Sverige. För mer information, se www.syntheticmr.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *