Täby Centrum välkomnar Beyond Retro!

| 15 september, 2021 | 0 kommentarer

Täby Centrum utökar sitt utbud av mode när Beyond Retro – Europas ledande butikskedja för second hand öppnar ny butik. Satsningen går helt i linje med Unibail-Rodamco-Westfields hållbarhetsstrategi ”Better Places 2030” med målet att främja hållbara shoppingupplevelser.

Hållbarhet är en viktig del av Täby Centrums verksamhet, därför tar köpcentrumet tillsammans med Beyond Retro ett gemensamt tag för hållbar konsumtion. Butikskedjan intar lokaler på plan 1 intill modestråket, och kommer med sina 235 kvadratmeter kunna erbjuda ett skräddarsytt urval av vintage för både vardag och fest. Butiken blir ett härligt komplement till det nuvarande utbudet av varumärken inom mode vars efterfrågan är hög av Täby Centrums kunder. Beyond Retro erbjuder med sitt generösa sortiment handplockat av vintageexperter, ett unikt och brett utbud av hållbart mode.

  • Vi är så stolta över samarbetet med Beyond Retro då vi jobbar hårt med vår hållbarhetsagenda för att främja hållbar shopping i alla led. Dessutom är vi glada att kunna erbjuda våra kunder ett helt nytt och unikt utbud inom kategorin mode där vi ser en hög efterfrågan bland våra kunder, säger Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.
  • Vår butik i Täby C kommer få ett skräddarsytt utbud. Vi handplockar alla våra plagg och analyserar noggrant trender för att bemöta vad kunden efterfrågar varje säsong. Det skall vara enkelt att hitta både vardagsfavoriter och plagg till festligare tillfällen, säger Louise Sundell, etableringsansvarig på Beyond Retro.

Butiken planerar att öppna under månadsskiftet september/oktober.

För mer information, vänligen besök tabycentrum.se.

Klara NygrenCommunications Manager, Nordic+46 73 092 90 [email protected]

Unibail-Rodamco-Westfield är världens främsta utvecklare och förvaltare av flagshipdestinationer,med en portfolio värderad till 55.0 miljarder euro 30 juni 2021, fördelad med 86% inom handel, 7%inom kontorslokaler, 5% inom utställnings- och konferenscentrum och 2% inom service. Bolaget äger och driver för nuvarande 86 köpcentrum, varav 53 är flagshipdestinationer i Europas och USA:s mest dynamiska städer. Genom att närvara på två kontinenter och i tolv länder, erbjuder Unibail-Rodamco-Westfield en unik plattform för handelsföretag och andra varumärken att verka genom att konstant skapa nya och exceptionella upplevelser för besökare. Med hjälp av sina 2 900 professionella medarbetare, unika meritlista och expertis har UnibailRodamco-Westfield en ideal position att generera överlägset värde och utveckla projekt i världsklass. Unibail-Rodamco-Westfield utmärker sig för sin hållbarhetsagenda ”Better Places 2030”, som sätter ambitionen att skapa bättre platser som respekterar de högsta miljömålen och bidrar till bättre städer. Unibail-Rodamco-Westfield är listad på Euronext Amsterdam och Euronext Paris, med en sekundär listning i Australien genom Chess Depositary Interests. Bolaget innehar en BBB+ rating från Standard & Poor’s, samt en Baa2 rating från Moody’s. För mer information, vänligen besök www.urw.com, eller besök vårt mediagalleri via https://mediacentre.urw.com. Håll dig uppdaterad om gruppen på Twitter @urw_group, Linkedin @Unibail-Rodamco-Westfield and Instagram @urw_group.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *