Technopolis och Caverion fortsätter att växa internationellt – nu siktar vi på att erbjuda utmärkta upplevelser också på Stockholm campus

| 25 november, 2021 | 0 kommentarer

Pressmeddelande 2021-11-25

Technopolis och Caverion fortsätter att växa internationellt – nu siktar vi på att erbjuda utmärkta upplevelser också på Stockholm campus

Technopolis, specialister inom flexibla kontorsytor i Norden, har genom sitt senaste förvärv, Kista Campus i Stockholm, stärkt sin position på den svenska fastighetsmarknaden.

”Via detta förvärv fortsätter Technopolis att expandera till nya marknader. Vår tillväxt stöttas av Caverion, som har en nyckelroll i att säkerställa en enhetlig, högkvalitativ service, användarnöjdhet och utmärkta förutsättningar på våra campus i hela Norden, inklusive det nya campuset i Stockholm. Vi är glada över att ha Caverion med oss på denna resa, säger Kari Kokkonen, Chief Real Estate Officer, Technopolis.

Technopolis

Med det nya campuset i Stockholm inkluderat, omfattar Technopolis och Caverions partnerskap nio av Technopolis campus i Sverige, Finland och Norge. Förutom tekniska underhållstjänster har samarbetet nyligen utökats till att även omfatta stora investeringsprojekt. Caverion levererar till exempel automationslösningar (Caverion Automation for Buildings) till Technopolis campus i Göteborg. Ett liknande BMS-projekt håller på att slutföras för Technopolis campus i Oslo.

”Vi är alltid glada över att växa med våra långvariga kunder på nya platser och inom nya kompetensområden. Med Technopolis delar vi samma passion för utmärkta upplevelser för användarna och för att utveckla smarta och hållbara lösningar för att möta och förutse framtida behov hos de som använder anläggningarna”, säger Daniel Tabermann, Vice President, International Sales & Key Accounts på Caverion.

Technopolis erbjuder flexibla och effektiva kontorsutrymmen i kombination med tillhörande tjänster. För närvarande erbjuder Technopolis en arbetsbas för 1 400 företag.

Läs mer om vårt samarbete med Technopolis

Foto: Technopolis

För mer information, vänligen kontakta: Daniel Tabermann, Vice President, International Sales & Key Accounts, Caverion, tel. +358 40 193 1094, [email protected]

Vi formas av våra omgivningar. Genom att göra de smarta och hållbara, ser vi på Caverion till att företag och omvärld lyckas och att människor mår bra. Vi guidar våra kunder genom hela den tekniska livscykeln – från design och konstruktion och rådgivande tjänster, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll samt Facility management – för byggnader, för infrastruktur och för industrier. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2.2 miljarder. Caverions aktier är noterade på Nastaq Helsingfors.

Caverion – Building Performance

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *