Tecknar avtal om förvärv av handelsplatsen Entré Båstad om knappt 8 200 kvm

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Pressmeddelande
Stockholm den 2 maj 2022

Svenska Handelsfastigheter har tecknat avtal om förvärv av handelsplatsen Entré Båstad, som är strategiskt belägen vid infarten till de populära turist- och rekreationsorterna Båstad och Torekov. Handelsplatsen utgörs av två fastigheter om totalt knappt 8 200 kvm uthyrningsbar area med Willy:s, Friskis & Svettis och Apoteket bland de större hyresgästerna.

Handelsplatsen har ett tiotal hyresgäster, moderna och energieffektiva lokaler från 2013-2016 samt goda parkeringsmöjligheter.

”Det pågår flera detaljplaneprojekt i närområdet för att utveckla bostäder, näringsverksamhet och ytterligare handel, vilket gör Entré Båstads läge intressant. Dessutom tittar vi på hur fastigheten kan fortsätta utvecklas för att erbjuda de boende i Båstad den bästa möjliga handeln de önskar”, säger Jöran Rydberg, transaktions- och affärsutvecklingschef.

Tillträde sker i dag, måndag.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Jöran Rydberg, transaktions- och affärsutvecklingschef
[email protected]
070 – 797 14 75

Benny Andersson, Affärsutvecklingschef

[email protected]

073-620 82 16

Om Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter är en fastighetsägare som i samverkan med detaljhandeln utvecklar attraktiva handelsplatser. Företagets ägare och finansiering är långsiktig vilket ger möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv. Bolaget har grundats av Lennart Sten, Thomas Holm och Johan Röhss. Läs mer på www.handelsfastigheter.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.