Tellusgruppens vd väljs in i Stockholms Handelskammares fullmäktige

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Tellusgruppens vd Bijan Fahimi har valts in som ledamot i fullmäktige för Stockholms Handelskammare. Fullmäktige är handelskammarens beslutande organ och består av medlemmar i Svenska Handelskammaren.

Stockholms Handelskammare är en oberoende näringslivsorganisation som drivs på uppdrag av medlemsföretagen. De är politiskt obundna och agerar utan vinstintresse för att främja en välmående huvudstadsregion.

– Tellusgruppen har sin bas i Stockholms län och Uppsala län. Skolans utveckling är en integrerad del av samhällsutveckling i stort. Eftersom Stockholms Handelskammare är en viktig aktör inom opinionsbildning och påverkansarbete är de viktiga i regionens utveckling. Jag hoppas att jag med min erfarenhet ska bidra i detta arbete, säger Bijan Fahimi som är vd för Tellusgruppen.

För ytterligare information
Bijan Fahimi, vd Tellusgruppen AB
[email protected]

Om Tellusgruppen AB (publ)
Tellusgruppen är en långsiktig ägare av välskötta bolag inom sektorerna för utbildning och för barn­omsorg. Koncernen är för närvarande huvudman för 23 förskolor, fyra grundskolor och tillhandahåller även barnpassning och läxhjälp.

Tellusgruppen bildades 2012 som moderbolag för Tellusbarn (Tellusbarn grundades år 2007) och som plattform för framtida expansion inom utbildnings- och barnomsorgssektorn.

Tellusgruppens affärsidé är att starta, driva och utveckla lönsamma och växande dotterbolag inom sektorerna för barnomsorg och för utbildning. Bolaget ska vara moderbolaget i en koncern som erbjuder och levererar högkvalitativa, nyskapande och efterfrågade verksamheter inom sina respektive områden.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *