Teresa Palmquist blir Telges Marknads- och kommunikationsdirektör

| 9 maj, 2022 | 0 kommentarer

Rekryteringen av en marknads- och kommunikationsdirektör för Telge är klar. Teresa Palmquist tillträder rollen den 15 augusti i år. Teresa kommer närmast från MSB där hon är chef för enheten för kommunikationsutveckling.

– Teresa är en modern ledare som också besitter för oss väldigt viktiga kompetenser inom marknadsföring och kommunikation. Dessutom kommer hon in med perspektiv från såväl näringslivet som kommunal verksamhet. Det är med stor glädje som jag hälsar Teresa välkommen till Telgekoncernen, säger Juan Copovi-Mena, Telges koncernchef.

Teresa Palmquist är civilekonom i grunden och har lång erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation både inom näringslivet, bland annat på egen reklambyrå, och inom kommunal och statlig verksamhet. Hennes nuvarande tjänst innefattar utveckling av myndighetsgemensam kriskommunikation på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB.

Så här säger Teresa Palmquist om vad som fick henne att söka tjänsten:

– Det är ett otroligt lockande uppdrag; att få ta ett helhetsgrepp kring Telgekoncernens marknadsföring och kommunikation. Jag ser framemot att med min erfarenhet och energi, bidra till att utveckla Telge ytterligare och på så vis bidra till en hållbar värld där Telge AB skapar värde för Södertäljeborna.

Teresa Palmquist tillträder sin nya tjänst den 15 augusti 2022.

Presskontakt
Hanna Sarlén
08-550 23052
[email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.