Tom Strannegård förlänger och lånas ut

| 18 juli, 2022 | 0 kommentarer

AIK Fotboll är överens med Tom Strannegård om en förlängning av hans nuvarande avtal och det nya avtalet mellan parterna gäller till och med den 31 december 2024. I samband med förlängningen är AIK Fotboll även överens med norska IK Start om ett lån av AIK-spelaren under resten av 2022 och det finns även en köpoption i avtalet.

– Tom har under sina snart tre år i AIK haft två längre frånvaroperioder på grund av skador. Vi ser en stor potential i Tom och har under en längre tid fört en dialog om hur vi ska optimera hans utveckling och vi tror att IK Start kan vara en sådan miljö, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.

– Jag är glad över att ha förlängt med AIK och ser fram emot den kommande tiden i Norge. Detta är en bra lösning för att öka mina chanser till speltid, vilket är bra för alla parter. Jag önskar AIK ett stort lycka till med resten av säsongen, säger Tom Strannegård.

För en längre faktapresentation av Tom Strannegård, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.

För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 431 12 02
E-post: [email protected]

Om AIK Fotboll AB AIK Fotboll AB bedriver AIK Fotbollsförenings elitfotbollsverksamhet genom ett herrlag, damlag samt ett juniorlag för herrar. 2022 spelar herrlaget i Allsvenskan, damlaget i OBOS Damallsvenskan och juniorlaget, som utgör en viktig rekryteringsgrund för framtida spelare, spelar i P19 Allsvenskan Norra. AIK Fotboll AB är noterat på NGM Nordic Growth Market Stockholm. För ytterligare information kring AIK Fotboll besök www.aikfotboll.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.