Connect with us

Marknadsnyheter

TP-Link och F-Secure går samman för en förbättrad säkerhet i konsumentroutrar

Published

on

TP-Link, en global ledare inom teknik för nätverkskommunikation och F-Secure, en global ledare inom cybersäkerhet, har tillkännagivit ett spännande nytt partnerskap. I ett drag som kommer att revolutionera internetsäkerhet för hem och företag, kommer F-Secures ledande säkerhetslösning att integreras direkt i TP-Links konsumentroutrar, omfattande både detaljhandels- och ISP-portföljer.

Alexander Julin, Regional VP för Nord- och Östeuropa på F-Secure, kommenterade utvecklingen:

– Genom att integrera direkt med routern kommer F-Secure att ge sitt toppmoderna cybersäkerhetsskydd till fler enheter än någonsin tidigare. TP-Links dominerande närvaro på den nordiska marknaden, särskilt genom flaggskeppsvarumärken som Deco™, Archer™ och Aginet™ passar väl ihop med vår vision. Vi räknar med att skydda ett ännu större antal hushåll och enheter med TP-Link inom en snar framtid.

Irving Mao, Country Manager för Norden på TP-Link, gav uttryck för samma tankar:

– Vi på TP-Link har alltid prioriterat användarsäkerhet och strävar ständigt efter att förbättra våra produkter för att leverera bättre säkerhetsvärde. Samarbetet med F-Secure markerar ett avgörande steg för att främja vårt engagemang. Med tanke på F-Secures goda rykte i Norden och dess finska arv, är vi övertygade om att våra kombinerade insatser kommer att göra TP-Links erbjudanden mer motståndskraftiga och tilltalande än någonsin.

Mediakontakt:                     

Johan Nybom
Inmema Kommunikation

Johan.nybom@inmema.com
073-660 81 75

 

Om TP-Link

TP-Link är en global innovatör och leverantör av nätverksprodukter för konsumenter och företag och världens ledande leverantör av WLAN- och bredbands-CPE-enheter. Företaget har produkter tillgängliga i över 120 länder för hundratals miljoner kunder. TP-Link tillhandahåller prisbelönta nätverksprodukter som trådlösa routrar, kabel/DSL-gateways, powerline-adaptrar, räckviddsförlängare, molnkameror, smarta hemenheter och tillbehör för globala slutanvändare. Vi är fortsatt engagerade i intensiv forskning och utveckling, effektiv produktion och strikt kvalitetskontroll. TP-Link strävar också efter att tillhandahålla stabila Business Wi-Fi-lösningar för små och medelstora företagskunder och pålitliga företagsväxlar och routrar.

Om F-Secure

F-Secure gör varje digitalt ögonblick säkrare, för alla. Vi levererar briljant enkla, friktionsfria säkerhetsupplevelser som gör livet enklare för de tiotals miljoner människor vi skyddar och våra 180 tjänsteleverantör-partners. I mer än 30 år har vi varit ledande i cybersäkerhetsbranschen, inspirerad av en pionjäranda som har fötts ur ett gemensamt engagemang att göra saker bättre genom att arbeta tillsammans.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Corem tecknar femårigt hyreskontrakt i New York

Published

on

By

Corem har tecknat hyreskontrakt med 1 RoundTable Partners avseende cirka 380 kvm i projektfastigheten 28&7 i New York. Hyresgästen, ett investmentbolag, kommer att flytta in under det andra kvartalet 2024 och hyrestiden är fem år.

28&7, en modern kontorsbyggnad om totalt 12 våningar belägen i hörnet av 7th Avenue och 28th Street i Chelsea på Manhattan, är Corems näst största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management (GDSNY). Byggnaden är certifierad enligt LEED Gold och erbjuder såväl service i bottenvåningen som kontorsytor med den senaste teknologin vad gäller luftkvalitet och beröringsfria system. Fasaden är klädd med element i svartglaserad terrakotta.

”Vi är mycket glada över att kunna tillkännage ytterligare ett hyresavtal i 28&7, denna gång med 1 RoundTable Partners. Vi ser en fortsatt trend att premiumhyresgäster flyttar till högkvalitativa kontorsbyggnader och därmed också en fortsatt god efterfrågan på nya kontorsbyggnader i premiumsegmentet i New York”, säger Rutger Arnhult, Corems VD.

Det totala årliga kontraktsvärdet för Corems samtliga hittills tecknade hyresavtal i USA uppgår till cirka 13,5 miljoner USD. I och med denna uthyrning är 31 procent av den uthyrningsbara ytan i 28&7 nu uthyrd.

Corem Property Group AB (publ)

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA
Rutger Arnhult, VD, 070-458 24 70 , rutger.arnhult@corem.se
Eva Landén, vice VD, 010-482 76 50, eva.landen@corem.se

Corem Property Group AB (publ)
Box 56085, SE-102 17 Stockholm
Besök: Riddargatan 13 C
Org. nr: 556463-9440
www.corem.se

Detta pressmeddelande har offentliggjorts på svenska och engelska. Vid en eventuell avvikelse mellan språkversionerna ska den svenskspråkiga versionen ha företräde.

Corem Property Group är ett fastighetsbolag som på ett hållbart sätt äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i storstads- och tillväxtområden. Corem Property Group är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Agenda för Karnov Groups Kapitalmarknadsdag 2023

Published

on

By

Karnov Group AB (publ) kommer att arrangera sin första Kapitalmarknadsdag för investerare, analytiker och media torsdagen den 5 oktober 2023. Evenemanget kommer att hållas fysiskt i Stockholm och kommer även att filmas och direktsändas digitalt.

Agenda för dagen:

11:30: Dörrarna öppnas, mingel med koncernledningen
11:55: Välkomsttal och genomgång (Pontus Bodelsson, koncernchef samt Josephine Edwall Björklund, moderator)
12:00: Koncernstrategi (Pontus Bodelsson, VD och koncernchef)
12:40: Finansiell genomgång (Magnus Hansson, Finanschef)
13:10: Modererad frågestund med koncernchef och finanschef
13:25: Rast
13:40: Vår satsning på AI (Anne Nørvang Hansen, Chef för innehållsstrategi och kvalitet)
14:00: Modererad frågestund med chef för innehållsstrategi och kvalitet samt koncernens tekniska chef, Jan Ullerup
14:20: Rast
14:30: Genomgång av Region Syd samt långsiktig affärsstrategi (Guillaume Deroubaix, VD Region Syd)
15:15: Genomgång av Region Nord samt långsiktig affärsstrategi (Alexandra Åquist, VD Region Nord)
15:45: Modererad frågestund med koncernchef samt regionala verkställande direktörer
16:00: Öppen bar samt mingel med koncernledningen

Kapitalmarknadsdagen kommer fysiskt att hållas på Inderes Event Stage i Stockholm. Intresset är stort och vi har uppnått maxdeltagare i lokalen. Evenemanget kommer att filmas och vara direktsänt på https://ir.financialhearings.com/karnov-group-cmd-2023.

Presentationerna kommer att vara på engelska och kommer även finnas tillgängliga på bolagets hemsida, www.karnovgroup.com, efter att evenemanget avslutats.

För ytterligare upplysningar:

Erik Berggren, Head of Investor Relations

Telefon: +46 707 597 668

E-post: erik.berggren@karnovgroup.com

 

Denna information lämnades för offentliggörande kl. 15.00 CEST den 2 oktober 2023.

 

Karnov Group banar väg för rättvisan genom att tillhandahålla affärskritiska kunskaps- och arbetsflödeslösningar för yrkesverksamma inom juridik, skatt och redovisning samt miljö- och hälsoskydd i Europa. Genom innehåll som arbetas fram av över 7 000 välkända författare och experter levererar Karnov Group kunskap och insikter som gör det möjligt för över 500 000 användare att fatta bättre beslut snabbare – varje dag. Karnov Group har cirka 1 300 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark, Norge, Frankrike, Spanien och Portugal. Karnov-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap under kortnamnet ”KAR”. För mer information, besök www.karnovgroup.com.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Loomis tecknar en tvåårig lånefacilitet om 115 miljoner EUR

Published

on

By

Loomis AB har slutit ett avtal för en syndikerad lånefacilitet om 115 miljoner EUR. Faciliteten har en löptid på upp till två år.

 

Faciliteten kan nyttjas för generella bolagsändamål inklusive förvärv.

 

Arrangörer är Bank of America, Danske Bank och Nordea Bank.

 

 

Detta pressmeddelande finns också tillgängligt på bolagets webbplats, www.loomis.com

 

 

2 oktober 2023

 

Jenny Boström
Ansvarig för hållbarhet och investerarrelationer

Mobiltelefon: 079-006 45 92
Epost: jenny.bostrom@loomis.com

Loomis erbjuder säkra och effektiva helhetslösningar för att hantera betalningar, vilket inkluderar distribution, hantering, förvaring och återanvändning av kontanter och andra värdeföremål. Loomis kunder är banker, detaljhandlare och andra finansiella aktörer. Loomis bedriver verk­samhet via ett internationellt nätverk av cirka 400 operativa lokalkontor i drygt 20 länder. Loomis sysselsätter cirka 25 000 personer och omsatte 2022 mer än 25 miljarder kronor. Loomis är noterat på large cap-listan på Nasdaq Stockholm.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.