Trainimal publicerar årsredovisning för 2020/2021

| 30 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Trainimal AB (publ) årsredovisning för 2020/2021 finns från och med idag tillgänglig på bolagets hemsida.

”Trainimals affärskoncept är ett svar på den vanligaste problematiken kring träning och sunda hälsovanor; att faktiskt lyckas genomföra en förändring i det egna beteendet. Genom personlig coaching och digital tillgänglighet levererar Trainimal en hälsotjänst som faktiskt blir av och ger resultat, till marknadens bästa kombination av värde och pris.

Affärskonceptet förbereds nu för internationell expansion samtidigt som vi ser stor potential i vidare användning av Trainimals tekniska plattform, som kan skräddarsys och riktas till nya grupper av användare och även nya vertikaler som B2B. 2020/2021 är på många sätt ett tydligt avstamp inför Trainimals kommande tillväxresa” säger Mikael Pérez, vd för Trainimal.

Årsredovisningen finns tillgänglig på Trainimals webbplats (https://trainimal.com/sv/investor-relations/) och som bilaga till detta pressmeddelande.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mikael Pérez, VD

Tel: +46 70 545 45 78

E-post: [email protected]

Investor Relations[email protected]

Trainimal tillhandahåller individanpassad träning och kostrådgivning digitalt genom egenutvecklad smart teknologi. Bolagets mest kända produkt går under namnet MammaFitness, som är skapad av den välkända träningsprofilen Olga Rönnberg. MammaFitness har hjälpt över 30 000 kunder att bli den bästa version av sig själv. Trainimals vision är att alla ska kunna uppnå fysisk hälsa och välbefinnande, oavsett sociala, ekonomiska och geografiska förutsättningar. Augment Partners AB, tel. +46 8-604 22 55, e-post: [email protected] är Bolagets Mentor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *