Trainimals VD säger upp sin anställning

| 11 november, 2021 | 0 kommentarer

Mikael Pérez har idag meddelat styrelsen att han önskar avgå som VD för Trainimal AB. Styrelsen har påbörjat en utvärdering och kommer använda det närmaste tiden för att tillsätta en ny VD som kan leda bolaget på sin fortsatta tillväxtresa.

”Det har varit en fantastiskt rolig och lärorik tid på Trainimal men det är nu rätt tid för någon annan att ta vid och utveckla bolaget vidare”, säger Mikael Pérez VD i Trainimal AB.

”Under min tid i bolaget har vi målmedvetet fokuserat på att omforma vår marknadsförings- och försäljningsmodell, vi har utvecklat och marknadsanpassat vårt utbud, lanserat gratis instegsprodukter för att attrahera fler kunder och sedan konvertera dem från gratisanvändare till betalande kunder. Vi har stärkt teamet och förberett bolaget för en stundande internationell lansering. Det känns som ett bra tillfälle att lämna över stafettpinnen”, avslutar Mikael Pérez.

”Mikael har en uppsägningstid om sex månader under vilken han kommer att fokusera på att projektleda och fullfölja lanseringen i UK samt i övrigt stå till styrelsens förfogande. Styrelsen har påbörjat en utvärdering och kommer att arbeta för att tillsätta en ny VD som kan leda bolaget på dess fortsatta tillväxtresa. Fram till dess en ny VD är på plats kommer bolagets nuvarande vice VD Olga Rönnberg att vara tillförordnad VD”, säger styrelsens ordförande Håkan Rönnberg.

Denna information är sådan som Trainimal AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 11 november 2021 kl 15:00.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Håkan Rönnberg, Styrelseordförande

E-post: [email protected]

Investor Relations[email protected]

Trainimal tillhandahåller individanpassad träning och kostrådgivning digitalt genom egenutvecklad smart teknologi. Bolagets mest kända produkt går under namnet MammaFitness, som är skapad av den välkända träningsprofilen Olga Rönnberg. MammaFitness har hjälpt över 30 000 kunder att bli den bästa version av sig själv. Trainimals vision är att alla ska kunna uppnå fysisk hälsa och välbefinnande, oavsett sociala, ekonomiska och geografiska förutsättningar. Augment Partners AB, tel. +46 8-604 22 55, e-post: [email protected] är Bolagets Mentor.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *