Transiro tecknar avtal med Transdev

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm 2021-07-09

Transiro ECO Transport  har ingått ett avtal med Transdev Sverige AB avseende sina båda planeringssystem Omnis och Klartext. Avtalet löper över 36 månader och ordervärdet under avtalstiden är 6,1 MKR. Efter avtalstiden förlängs avtalet med 12 månader i taget.

Transiro Eco Transport har ingått 36 månaders avtal  med Transdev Sverige AB vilka är ett helägt dotterbolag till multinationella Transdev koncernen. Transdev har valt Transiro´s system Omnis och Klartext för sina framtida verksamheter inom ersättningstrafik och beställningstrafik.

Transdev Sverige väljer Transiros systemlösningar för de svenska verksamheterna men med avtalet kommer även en möjlighet att introducera Transiro´s produkter Omnis och Klartext till de 17 länder där Transdev är verksamma.

Produkten Klartext levereras med nya mobilappen vilket kommer att förenkla kommunikationen med bussförarna och ge möjlighet att följa bussarna i realtid

Vi valde systemlösningar från Transiro då vi ser att det ger oss ett bra stöd för både beställnings- och ersättningstrafik. Transiro kommer att vara en viktigleverantör för vår verksamhet framåt och stödja våra affärskritiska processer” säger Camilla Carrass som är affärschef på Transdev Sverige AB.

Vi tycker att det är mycket trevligt att ha fått förtroendet att leverera systemlösningar åt Transdev Sverige AB som är ett av Sveriges största bolag inom transportbranschen och detta påskyndar våra expansionsplaner ” säger Fredrik Schön, Business Area Manager.

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:
VD Transiro – Johan Eriksson
E-post: [email protected]

Transiro utvecklar produkter som hjälper företag att stärka sina affärskritiska processer. Bred funktionalitet inklusive stöd för e-commerce och mobila enheter gör att Transiro ersätter behovet av flera olika system. Bolaget har tre produkter: Kassanova Affärssystem, ett affärssystem för järn-, bygg-, hobby- och färghandel, Klartext Affärssystem som är det marknadsledande planeringssystemet för linje- skol- och beställningstrafik och Omnis som det ledande för ersättningstrafik i Sverige. Dessutom Wifog mobile, en MVNO i Tre:s nät med möjlighet till reklamfinansiera samtal, sms och surf . Transiro har också utvecklat och lanserat ett taxibokningssystem för Trikes i Filippinerna. Mer information om bolaget finns på www.transiro.com.

Denna information är sådan information som Transiro Holding AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Information lämnades, genom styrelsens försorg, för offentliggörande den 9 juli 2021, kl 15:55

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.