Tre nya vaccinationsmottagningar denna vecka – Hallstavik, Farsta, Vallentuna

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

I Hallstavik, Farsta och Vallentuna öppnar nya vaccinationsmottagningar denna vecka. Därmed kommer det totalt finnas 30 vaccinationsmottagningar runtom i Region Stockholm.

– Nu görs vaccinationerna i snabb takt. För att kunna nå ut till den breda allmänheten med vaccin och även ge allt fler dos 2 öppnar vi nya vaccinationsmottagningar. Utbyggnaden sker i den omfattning som tillgången på vaccin möjliggör, säger hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L).

– Vaccinet är vägen ut ur pandemin. Att vi nu har 30 vaccinationsmottagningar och två mobila verksamheter i områden med lägre vaccinationsgrad och där avstånden är större, är viktigt för att vi ska kunna nå alla vuxna invånare i regionen, betonar Anna Starbrink (L).

Uppdaterad information om vaccinationsmottagningar finns på 1177.

 

Rasmus Jonlund, kommunikationschef, Liberalerna i Region Stockholm, presstelefon 08-737 25 29, [email protected]

 

Vi är Liberalerna i Stockholms län, och Region Stockholm. För en modern hälso- och sjukvård med större frihet för patienterna. För en modern kollektivtrafik, trygg och attraktiv för fler resenärer. För en modern region för alla stockholmare, med digital tillgänglighet, möjligheter till god hälsa, arbete och ett rikt kulturliv.

För en frihet, värd att försvara.

 

Pressbild Anna Starbrink finns här http://news.cision.com/se/liberalerna-i-stockholms-lan/i/anna-starbrink,m19875

Följ liberala nyheter i Stockholms län:
news.cision.com/se/liberalerna-i-stockholms-lan
stockholm.liberalerna.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *