Connect with us

Marknadsnyheter

Trustly förstärker ledningsgruppen – rekryterar från Klarna och Adyen

Published

on

Stockholm, Sverige, september 13, 2023 – I syfte att ytterligare stärka företagets ledarskap och förbättra kundupplevelsen välkomnar Trustly Eileen Chibb som ny Chief Operations Officer och Jussi Lindberg som Chief Revenue Officer. I dessa nyskapade roller kommer båda att sitta på strategiskt viktiga positioner i den europeiska ledningsgruppen och rapportera direkt till VD, Johan Tjärnberg.

”Jag är glad att kunna välkomna två etablerade namn från betalningsbranschen till vårt team. Deras kombinerade expertis och ledarskap kommer att vara avgörande i vårt uppdrag att omdefiniera betalningsmarknaden, fortsätta marknadsföra Trustly Azura och positionera oss som en av de mest framstående pan-europeiska betalningsmetoderna”, säger Johan Tjärnberg, VD för Trustly Group.

Eileen Chibb: ny operativ chef på Trustly
Under Eileens ledning skapas en gemensam verksamhetsfunktion med det primära fokuset att höja vår kundupplevelse. Denna nyligen skapade avdelning omfattar ansvarsområden som arbetar med förebyggande av ekonomisk brottslighet, kundsupport samt bankrelationer och systemstöd.

Eileen Chibb ser fram emot sin nya roll med entusiasm: ”Att tacka ja till Trustly, en global föregångare inom digitala betalningar, var ett inspirerande ögonblick. Jag ser fram emot att samarbeta med nya enastående kollegor för att även i fortsättningen förvalta arvet av kundcentrerade innovationer och sätta branschens högsta standard i kundupplevelse.”

Eileens senaste roll som Chief Operating Officer på BROCC föregicks av en femårig anställning på Klarna, där hon bland annat omstrukturerade och ledde Klarnas verksamhet globalt som Business Operations Director. Eileen har en examen från universitetet i Bonn, Tyskland.

Jussi Lindberg: med fokus på ökade intäktsströmmar
Jussi Lindberg kommer att ha en avgörande roll med fokus på att driva tillväxt och diversifiering för Trustly Europa och leda de kommersiella teamen med tonvikt på e-handel.

Jussi Lindberg tillägger, ”Efter att ha sett Trustlys resa från starten 2008 till dess nuvarande ledande position inom kontot till konto-betalningar, är jag verkligen stolt över att vara en del av denna innovativa kraft. Min ambition här är inte bara att förvalta ett arv utan att ytterligare förbättra vårt erbjudande för att säkerställa att handlare globalt kan njuta av omedelbara, sömlösa transaktioner och reducerade avgifter.”

Jussi ansluter till Trustly med mer än ett decenniums erfarenhet inom betalnings- och e-handelsbranschen, inklusive centrala roller på bolag som Adyen, PayPal och eBay. Jussi har en examen från universitetet i Malaga, Spanien.

För mer information:
Carlos Cancino, Communications Director 
+46 70-216 77 85,
press@trustly.com

Om Trustly
Trustly är en global betalmetod. Vi kopplar samman världsledande varumärken med miljontals konsumenter som på ett säkert och bekvämt sätt kan överföra pengar, betala och få återbetalningar direkt. Trustly hanterar hela betalningsflödet och förbättrar användarupplevelsen för över 8 300 företag i 33 länder och åt 650+ miljoner konsumenter via 12 000 banker. Vi var pionjären som gav upphov till Open Banking och idag är Trustly en plattform som möjliggör nya tekniska lösningar och produkter bortom den sektor som vi inspirerat. 

Trustly är ett licensierat betalningsinstitut enligt det andra betaltjänstdirektivet (PSD2) och under tillsyn i Europa av den svenska Finansinspektionen. I USA är Trustly statligt reglerat vilket är ett krav för att kunna betjäna de marknader vi riktar oss mot. Läs mer om Trustly, the modern way to pay now, påwww.trustly.com.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

YA Holding erhåller obligationsinnehavarnas godkännande för villkorsändringar i sitt befintliga obligationslån

Published

on

By

YA Holding AB (publ) (“YA” eller “Bolaget”) meddelar att det skriftliga förfarandet som initierades den 13 september 2023 (det ”Skriftliga Förfarandet”) avseende vissa ändringar i villkoren för Bolagets seniora säkerställda hållbarhetslänkade företagsobligationer med ISIN SE0016831150 (“Obligationerna”) idag har avslutats.

Ett tillräckligt antal röster har erhållits för att uppnå kvorum och en tillräcklig majoritet av de deltagande obligationsinnehavarna har röstat för Bolagets begäran i enlighet med det Skriftliga Förfarandet. Obligationsinnehavarna har därmed godkänt villkorsändringarna som framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet.

Villkorsändringarna trädde ikraft idag kl. 15.00 i samband med att röstfristen löpte ut. De justerade villkoren för Obligationerna kommer att finnas tillgängliga på Bolagets hemsida. Villkorsändringarna framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet som finns tillgänglig på Bolagets hemsida.

Avsändare
Martin Modig, VD YA Holding AB (publ)

För pressfrågor, vänligen kontakta:
Alice Hedin, tillförordnad pressekreterare
Tel: +46 (0) 70 878 91 05
E-mail: alice.hedin@ya.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Önskar du som aktieägare i Hamlet BioPharma AB information från bolaget via e-post?

Published

on

By

Följande information har nyligen skickats ut via brev-post till aktieägare i Hamlet BioPharma:

Vill du ge oss din e-postadress för att få information från Hamlet BioPharma?

Vi vill från Hamlet BioPharma att så många aktieägare som möjligt ska nås av all information från Bolaget.

Hittills har det varit svårt för oss att nå alla, delvis på grund av olika informationspolicys hos era aktieförvaltare.

Via e-post skulle vi kunna skicka ut all information direkt till er.

Vi ber er därför att skicka oss er e-postadress till info@hamletbiopharma.com och godkänna att vi skickar information till din e-postadress.

Vi kommer att svara per mejl när vi får mejl från dig.

Du kan alltid besöka vår nya hemsida på www.hamletbiopharma.com och läsa mer om oss.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande och grundare av Hamlet BioPharma, +46-709 42 65 49

catharina.svanborg@hamletpharma.com

Petter Segelman Lindqvist, CEO Hamlet BioPharma

petter.s.lindqvist@hamletbiopharma.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan: Presentation av Sandviks rapport för tredje kvartalet 2023

Published

on

By

Sandvik publicerar sin rapport för tredje kvartalet måndagen den 23 oktober 2023, cirka kl. 11.30.

En kombinerad webcast och telefonkonferens för investerare, analytiker och finansiell media kommer att hållas kl. 13.00. Rapporten presenteras i en webcast och telefonkonferens av Stefan Widing, VD och koncernchef samt av Cecilia Felton, ekonomi- och finanschef.

Presentationen kommer att sändas direkt på vår hemsida home.sandvik/se

Kontaktinformation för konferenssamtal:

SE: +46 (0) 8 505 100 31

UK: +44 (0) 207 107 06 13

US: +1 (1) 631 570 56 13

Från cirka kl. 12.30 återfinns presentationsmaterial på home.sandvik/se

Stockholm, 2 oktober 2023

Sandvik AB
 

För ytterligare information kontakta Louise Tjeder, chef för investerarrelationer, tel. 070-782 63 74 eller Johannes Hellström, Presschef, tel. 070 721 1008.

Sandvik-koncernen
Sandvik är en global, högteknologisk industrikoncern som tillhandahåller lösningar som förbättrar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet inom tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrierna. Vi ligger i framkant inom digitalisering och fokuserar på att optimera våra kunders processer. Vårt världsledande erbjudande inkluderar utrustning, verktyg, tjänster och digitala lösningar för skärande metallbearbetning, gruvdrift, bergavverkning, krossning och sortering. Koncernen hade 2022 omkring 40 000 medarbetare och intäkter på cirka 112 miljarder SEK i runt 150 länder i kvarvarande verksamheter.
 

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.