U.S. Air Force utökar sin satsning på PTC:s Servigistics

| 25 januari, 2022 | 0 kommentarer

Servigistics-lösningen omfattar FedRAMP-certifierad säkerhet och ska optimera en av världens mest komplexa försörjningskedjor

Stockholm, 25 januari, 2022PTC (NASDAQ: PTC) meddelar att U.S Air Force (USAF) utökar sin satsning på PTC-lösningen Servigistics® Service Parts Management SaaS. Satsningen är ett led i U.S. Air Force:s SCM-initiativ, ESCAPE, vilket omfattar 3 000 medarbetare. Avtalet är på fem år och är värd upp till 95 miljoner USD.

USAF använder Servigistics för att planera och optimera sin försörjningskedja för reservdelar, vilken omsätter produkter till ett värde av 76 miljarder USD. Satsningen bygger vidare på tidigare satsningar på Servigistics genom att tillföra ny funktionalitet, möjliggöra utfasning av befintliga system, konsolidera IT-kostnader och ytterligare förbättra beredskapen.

“Huvudsyftet är att maximera tillgångsberedskapen för resurser och utrustning, säger Abigail Strobell, Program Manager på USA:s försvarsdepartement. “Det är en komplex uppgift och tack vare att vi har bra erfarenheter av PTC:s Servigistics-lösning sedan tidigare känner vi oss trygga med den här satsningen.”

Servigistics stödjer ESCAPE-initiativet att modernisera planering, öka flygplansberedskapen och förbättra kritisk serviceverksamhet.

“U.S. Air Force har en av världens mest komplexa försörjningskedjor för reservdelar,” säger Leslie Paulson, General Manager, Servigistics Business Unit, PTC. “Genom att ta till sig digitala lösningar som Servigistics, kan USAF förändra sin försörjningskedja för reservdelar och därigenom optimera planering och logistik inom sitt underleverantörsnätverk och stärka sin digitala tråd.”

PTC:s President och CEO Jim Heppelmann tillägger: “PTC är stolta över att fortsätta att stödja USAF:s digitala förändrings- och moderniseringsarbete för att bättre kunna säkerställa beredskapen för resurser och utrustning.”

Servigistics uppfyller de högsta standarderna och används inom USAF, Coast Guard, och hos leverantörer som Boeing, Lockheed Martin, Northrop Grumman, med flera.

Ytterligare information:

Presskontakt
PTC
Corporate Communications
Gabrielle Farrell

[email protected]

Om PTC (NASDAQ: PTC)

PTC möjliggör för globala tillverkare att uppnå tvåsiffriga effekter med mjukvarulösningar som gör det möjligt för dem att påskynda produkt- och tjänsteinnovation, förbättra den operativa effektiviteten och öka produktiviteten. I kombination med ett omfattande partnernätverk ger PTC kunderna flexibilitet i hur deras teknik kan användas för att driva digital transformation – på en fysisk plats, i molnet eller via sin SaaS-plattform. På PTC föreställer vi oss inte bara en bättre värld, vi möjliggör den.

PTC.com         @PTC         Blogs

PTC, Servigistics, och PTC logon är varumärken eller registrerade varumärken under PTC Inc. och/eller dess dotterbolag i USA eller andra länder.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.