UHU stic ReNATURE första limstiftet i världen med Svanenmärkning

| 24 maj, 2022 | 0 kommentarer

Stockholm; 24 maj 2022; UHU, ett av Bolton Adhesives kärnvarumärken, erbjuder lim av premiumkvalitet i mer än 125 länder. En stolt försäljningschef för Bolton Adhesives i Norden, Elena Chafigoulina, mottog det prestigefyllda diplomet för Svanen-certifieringen från Svanens Vd Anna Linusson, vid ett fullsatt evenemang i maj på Nordic Sustainability Expo 2022, Älvsjömässan i Stockholm.

Elena Chafigoulina Sales Manager Nordics Bolton Adhesives Photographer Fredrik Hjerling Ecolabelling Sweden

Limstiftet UHU stic ReNATURE är resultatet av ett pågående FoU arbete för att öka andelen förnybar råvara i plastmaterialet. Behållaren innehåller cirka 58 procent bioplast, vilket ger fördelen av minskade CO2-utsläpp och minskad användning av fossila resurser som i slutändan har en positiv miljöpåverkan. Ambitionen är att öka andelen förnybar råvara ytterligare.

UHU stic ReNATURE tre storlekar

För information vänligen kontakta:

Elma Sabanovic, mediekontakt för UHU Sverige och Norden
T: +46 723 18 49 49
E: [email protected]

Om UHU

UHU är ett varumärke som tillhör Bolton Adhesives och är en del av Bolton Group. Här kombineras ledande limmärken som UHU, Bison och Griffon till en strategisk enhet. Designad för att möta sina kunders behov, utvecklar Bolton Adhesives högkvalitativa produkter som uppfyller alla limbehov, oavsett om det är hemma, på kontoret, i skolan och för gör-det-själv och professionella ändamål. Bolton Adhesives marknadsför framgångsrikt sina produkter i över 125 länder världen över. Läs mer på www.uhu.com eller www.boltonadhesives.com.

Om Svanen

Svanen är Nordens officiella miljömärke. Svanen har ett livscykelperspektiv och ställer höga miljökrav, som revideras kontinuerligt. Det gör det enkelt för konsumenter att välja de miljömässigt bästa produkterna. Svanen är också ett verktyg för företag som vill bidra till arbetet för ett hållbart samhälle. Miljömärkning Sverige AB ansvarar för Svanen och för EU:s officiella miljömärke EU Ecolabel. Läs mer på www.svanen.se.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.