Ulrika Davidsson lanserar nytt koncept med fokus på gemenskap och dialog

| 24 februari, 2021 | 0 kommentarer

I nya konceptet Cookalong med Ulrika erbjuder Ulrika Davidsson möjligheten till dialog, kunskap och gemensam aktivitet för att öka möjligheterna till en hållbar och hälsosam livsstil.

I dessa tider kan vardagen kännas lite enformig och många upplever en osäkerhet i vad man kan och får göra. Många lider av den isolering som vi uppmanas till vilket gör att både den psykiska och fysiska hälsan påverkas negativt. Därför vill Ulrika Davidsson, kostrådgivare och kokboksförfattare, bjuda in till några hälsosamma och glädjefyllda träffar online med sin nya satsning Cookalong med Ulrika.

– Vi får en mängd mail och meddelanden dagligen där våra kunder berättar om hur covid-19 har påverkat deras hälsa negativt. Det handlar inte bara om sjukdomen i sig utan primärt om isolering, osund matkonsumtion när man sitter hemma ensam under så lång tid och svårigheterna i att träna när man vill undvika gym och aktiviteter med många andra människor. Jag tror att avsaknaden av att glädjas tillsammans kring något så enkelt som just mat och matlagning bidrar till den ökade psykiska ohälsan som vi ser att allt fler drabbas av. Det kan låta som en bagatell men jag vet hur viktigt det är att få umgås och att ha något roligt att se fram emot och jag hoppas att Cookalong med Ulrika kan bli just något sådant. En möjlighet att få delta tillsammans i en aktivitet och att få ”prata” med likasinnade och dessutom få med sig en massa matnyttig kunskap i hur man just kan äta och leva hälsosamt trots allt som pågår runtomkring oss just nu, säger Ulrika Davidsson.

Cookalong med Ulrika är ett helt nytt koncept för Ulrika Davidsson. Vid tre tillfällen har deltagarna möjlighet att under livesändning laga mat tillsammans med Ulrika samtidigt som du kan ställa frågor som Ulrika besvarar direkt under sändningen.

– Vi ser ett stort intresse kring att våra kunder vill ställa frågor direkt till mig, det kan röra sig om allt från hur man bäst lägger upp maten för att den ska se så aptitlig ut till hur man bäst planerar en fastedag eller vilket varumärke jag brukar välja på olika ingredienser. Vi har länge funderat på hur vi ska kunna tillmötesgå detta intresse till dialog på bästa sätt och landat i att just Cookalong med Ulrika blir en fin kombination av kunskap, matglädje och något socialt – exakt vad som behövs nu! berättar Ulrika Davidsson.

Så här går det till
ulrikadavidsson.se finns mer information om de tre olika tillfällena. Där kan man enkelt boka den eller de tillfällen som man vill delta på. Man behöver inte vara medlem eller ha deltagit i några andra av Ulrikas kurser utan alla är välkomna.

Priser
Cookalong med Ulrika kostar 200 SEK per tillfälle och väljer man att boka samtliga tre tillfällen samtidigt får man en generös rabatt och betalar endast 449 SEK totalt.

Datum och teman

  1. Onsdag 10 mars kl 18-19 – Allt du vill veta om keto
    Har du provat keto eller är du nyfiken på succémetoden som allt fler använder sig av? Denna kväll kommer vi helhjärtat att viga till ämnet keto. Du får en perfekt ketomeny att laga tillsammans med Ulrika och givetvis möjlighet att ställa dina frågor om ämnet. Ulrika kommer att berätta om hur man enklast försätter sin kropp i ketos, ge handfasta tips på råvaror att välja (och att undvika!) samt hur man bör tänka kring fasta, träning och restaurangbesök när man lever på ketokost.

     
  2. Onsdag 17 mars kl 18-19 – Ät hälsosamt med liten budget
    Det behöver faktiskt inte vara dyrt att äta hälsosamt. Den här kvällen vill vi en gång för alla slå hål på myten om att det behöver kosta mer att välja en kost som är bra för din kropp. Ulrika lagar mat som passar för ämnet och visar hur man med en enkel bas kan skapa flera olika rätter med små justeringar. Vi pratar även om hur man enkelt kan frysa mat och hur man skapar delikata lunchlådor från gårdagens middag. Dessutom hur man med enkla knep kan handla billigt och ändå laga mat värdig en stjärnkock.

Onsdag 24 mars kl 18 -19 – 800 kcal och konkret tips inför påsken
800 kcal är en av de mest populära kosthållningarna vi har. Att ha ett dagligt intag på 800 kcal har visat sig vara effektivt för så mycket mer än vikten. Men hur planerar man bäst ett liv med 800 kcal och hur får man ihop familjelivet, träningen och möjligheten att inte vara en tråkboll utan fortfarande kunna delta i middagar och aktiviteter utan att överstiga kaloriintaget? Detta kommer Ulrika att hjälpa er med under denna kväll. Dessutom får du handfasta tips och råd om hur du klarar dig igenom årets mesta godishelg, påsken, utan att köra helt i diket.

För mer information kontakta gärna: Anna Matsjons Wickman på mobil: 0766-245 120 eller mail: [email protected] 

Kostrådgivaren och kokboksförfattaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Sedan 2006 har Ulrika gett ut över 30 kokböcker med hälsosamma recept. Hennes böcker har sålts i över en miljon exemplar och är publicerade på tolv marknader och flertalet av hennes böcker är översatta till alla nordiska språk. Sedan 2013 driver Ulrika även den populära sommarrestaurangen ”Hemma hos Ulrika” i Rone på Gotland. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *