Ultralätt och bekväm batteridriven ryggburen dammsugare från Kärcher.

| 26 november, 2021 | 0 kommentarer

Göteborg, 2021.11.26

100 km för att hålla ett kundlöfte. 

På Kärcher tar vi våra kundlöften på största allvar. Ofta handlar dessa löften om fakta som talar för sig själv. Till exempel att vår nya ryggburna dammsugare är ultralätt. Ett faktum som vi kan lova genom att väga och jämföra med liknande produkter på marknaden. Men vad gör man med löften som utlovar ”bekvämlighet under långa arbetsperioder”? En bedömning som inte låter sig mätas av några direkta vetenskapliga testmetoder. Enkelt. Vi låter vår produktchef axla den nya ultralätta och möjligtvis bekväma ryggburna dammsugaren BVL 5/1 och ge sig ut på en 100 km lång löptur. Om samma produktchef tar sig i mål utan klagomål på bekvämligheten återstår att se. Den 9 /12 kl 06.00 startar testet. Följ vår facebook-kanal så får du löpande uppdateringar på hur testet fortlöper. På nästa sida hittar du karta och ungefärliga hålltider. Är du i närheten så hejja gärna på!

Produktchef Professional
Daniel Melin
Tel. +46 (31) 577 305 
[email protected]

Marknad: 
David Blomberg
Tel. +46 (31) 577 310
[email protected]
 

Vi älskar och lever med utmaningar – dina utmaningar. Oavsett om det rör sig om dagliga eller extraordinära rengöringsuppdrag så vill vi på Kärcher göra ditt dagliga liv enklare, bättre och trevligare, med effektiva rengöringslösningar. Lösningar som är både ekonomiskt och miljömässigt hållbara. 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *