Val 2022: Ulf Kristersson i Ekots lördagsintervju 11/6

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Lördagen den 11 juni är Moderaternas partiledare Ulf Kristersson gäst i Ekots Lördagsintervju, efter en dramatisk politikvecka i riksdagen. Han intervjuas av Pontus Mattsson.

Moderatledaren har ambitionen att leda en ny regering efter valet i höst. Men trots att partiets hjärtefrågor som brott och trygghet värderas högt bland väljarna lyfter inte partiet i opinionen. Så vilka chanser har Ulf Kristersson? Blir han statsministern som till slut får Turkiet att öppna dörren för ett svenskt Natomedlemskap – och hur långt ska Sverige vara berett att gå Turkiet till mötes?

Intervjun med Ulf Kristersson är den sjunde i en serie med riksdagens partiledare i Ekots lördagsintervju under våren. Tidigare intervjuer finns här: https://sverigesradio.se/ekotslordagsintervju

Intervjun sänds i P1 lördagen den 11 juni klockan 12:55 men publiceras tidigare digitalt via appen Sveriges Radio Play och Sveriges Radios webb lördag morgon kl 06.

Programledare: Pontus Mattsson
Producent: Hansjörg Kissel
Kommentator: Tommy Möller, statsvetare Stockholms universitet

PressbildPontus Mattsson (Fotograf Mattias Christensen)

Här finns samlad information om Sveriges Radios valbevakning.

Presskontakt: Claes Bertilson, presschef, 070-327 7807 eller [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.