Välkommen, Region Kalmar län!

| 14 juni, 2022 | 0 kommentarer

Region Kalmar län har valt Peritum Säker Vårdmiljö som leverantör av tjänster inom organisatoriskt brandskydd. I paketet ingår en grundläggande digital brandskyddsutbildning och praktiska släckövningar.

-Vi är otroligt glada och stolta över att Region Kalmar har valt att teckna avtal med oss. Nu ser vi fram emot att jobba tillsammans för att höja den organisatoriska brandsäkerheten i hela regionen, säger Patrik Hammar produktansvarig på Säker Vårdmiljö.

Region Kalmar län med ca 7 000 anställda blir den åttonde regionen som väljer att bedriva sitt brandskyddsarbete med hjälp av Säker Vårdmiljö. De övriga är Västra Götaland, Skåne, Norrbotten, Dalarna, Jönköping, Halland och Sörmland. Totalt omfattar tjänsten ca 140 000 regionanställda.

KONTAKT:
Patrik Hammar, produktansvarig
[email protected]
010-333 38 21

SÄKER VÅRDMILJÖ arbetar för ett säkrare Vårdsverige. I samarbete med svenska regioner och utvecklar vi tjänster som skapar handlingskraft och trygghet. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt och gör skillnad.
En del av Peritum AB.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.