Välkommen Spermosens

| 5 maj, 2021 | 0 kommentarer

Idag är första handelsdagen i Spermosens AB som är verksamma inom medicinteknik och är specialiserade inom utveckling av medicintekniska produkter.

Bolaget utvecklar produkter för manlig infertilitet och individuellt anpassade fertilitetsbehandlingar. Forskning och utveckling bedrivs via egen teknologisk plattform som analyserar spermiekvalitén som vidare används för medicinskt underlag och potentiell befruktning. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

 

”Vår ambition är att bidra till en förbättrad livskvalitet hos par med infertilitetsproblem runt om i världen” säger John Lempert, VD, Spermosens.

 

Spermosens nyemission blev tecknad till cirka 652 procent av erbjudandet, och bolaget har nu totalt cirka 3000 nya aktieägare.

”Idag är första handelsdagen i ännu ett intressant tillväxtbolag på Spotlight – den här gången verksamma inom medicinteknik. Det är fantastiskt att se intresset i bolaget vars erbjudande övertecknades inför noteringen. Välkommen Spermosens!” säger Carl-Henrik Nordberg, Head of Listing, Spotlight.

Presskontakt
Jenny Sondal, CMO Spotlight
+46 70 7749303, [email protected]

OM SPOTLIGHT

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i cirka 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Bahnhof, Freetrailer och Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *