Välkommen till en burgerlig vigsel på McDonald’s i sommar

| 7 juli, 2022 | 0 kommentarer

Den 27 augusti öppnar McDonald´s i Nacka upp McDriven för Drive Thru-bröllop. Mellan klockan 12.00 och 20.00 kommer gäster ha möjlighet att gifta sig direkt i Drive Thru-luckan i sann Las Vegas-anda. De första 50 brudparen kommer även bjudas på en valfri bröllopslunch eller middag från restaurangen*. Vigseln är helt gratis och det enda som krävs för att gifta sig är att ta med en giltig legitimation och en godkänd hindersprövning.

Kärleken har spirat under de senaste åren men restriktioner har hamnat i vägen för många bröllop vilket gjort att många inte kunnat gifta sig, och köerna till många rådhus och kyrkor ringlar sig långa för de som vill viga sig. McDonald´s strävar alltid efter att göra det goda valet enkelt och bestämde sig därför för att förenkla även den här delen av livet med inspiration från drive-thru bröllop och med hjälp av restaurangens McDrive. McDonald’s ser till att det finns både vigselförrättare, bröllopsfotograf och vittnen på plats. 

Kärlek till burgare och sin partner, starkare känslor än så finns det väl knappt. Att svårigheter att hitta en ledig tid för sin vigsel sätter käppar i hjulen för dem som vill gifta sig tycker vi känns tråkigt. Därför kommer vi nu öppna upp vår McDrive på McDonald´s i Nacka där våra gäster får möjlighet att vigas i sann Las-Vegas-anda. Länge leve (burgar)kärleken, säger Staffan Ekstam, marknadschef på McDonald’s Sverige

Drive Thru luckan, som kommer att vara utsmyckad för den speciella dagen, står öppen för de som vill viga sig från klockan 12:00 fram till klockan 20:00. För att få gifta sig krävs det att man genomför en hindersprövning två till fyra veckor före vigseln, vilken görs enklast via Skatteverkets hemsida. De första 50 brudparen bjuds även på ett Giftermål i form av valfri bröllopslunch eller middag från McDonald´s meny till ett värde av 150kr per person.

Plats och tid

McDonald’s McDrive i Nacka, Vikdalsvägen 43, den 27 augusti mellan klockan 12.00 och 20.00. Skulle det bli fullt är det först till kvarn som gäller.

Mer information

Du hittar mer information på McDonald’s.se: https://mcdonalds.com/se/sv-se/just-nu/mcdrivevigsel.html

*Till ett värde av 150kr per person

För mer information, kontakta:

Presstjänsten på McDonald’s Sverige, 08-740 85 05, [email protected]

Om McDonald’s i Sverige

Med 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja, en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare och Sveriges största flexitariska restaurang. Merparten av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.McDonald’s.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.