Valtech anställer Laura Kulcsar som Business Development Director

| 11 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Från och med torsdag den 11 augusti börjar Laura Kulcsar som Business Development Director för Valtech Sverige. Attraherad av Valtechs starka erbjudande och den förändringsresa som Valtech befinner sig i blir Laura Kulcsar en del av den globala affärstransformations byrån och lägger till sin gedigna erfarenhet inom ledarskap och försäljning.

Valtech slutar inte växa och välkomnar Laura Kulcsar som Business Development Director. Laura har över 10 års erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling på lokal och nordisk nivå. Laura kommer närmast från Nordic Morning som Nordic Sales Director där hon satt i den nordiska ledningsgruppen och var ansvarig för pitcher och strategiska säljaktiviteter på nordisk nivå.

”Jag har stött på Valtech under åren genom tidigare gemensamma kundprojekt och min bild via den erfarenheten har varit att Valtech består av väldigt kunniga och professionella personer”, säger Laura Kulcsar. ”Jag trivs i en föränderlig miljö och tycker det är väldigt utvecklande att jobba i en bransch som ständigt förändras i digitaliseringen och jag ser verkligen fram emot att få vara en del av den förändringsresa som Valtech just nu befinner sig i.

Höga ambitioner för Sverige

Lauras fokus kommer att vara att tillsammans med teamet få in nya partnerskap, vidareutveckla nykundsbearbetningen för den svenska verksamheten och Valtechs erbjudanden tillsammans med de globala teamen. Ambitionen i Sverige är att fortsätta växa och leverera de fantastiska projekt man alltid har gjort men också att titta på nya sätt att engagera sig mer med kunderna ur ett programperspektiv och hjälpa dem att bygga långsiktiga, djupare kontakter med sina kunder.

”Att ha någon som inte bara har vunnit storskaliga projekt utan även lett dem med ett kundledarperspektiv och samtidigt med ett tillväxttänk är sällsynt. Det är just det som Laura har och hon har gjort det för några av de största varumärkena i Norden”, säger William Rolt, SVP, Regional Growth, Europe, Valtech. ”Denna kunskap och förmåga är avgörande när det kommer till komplexiteten i den värld vi verkar i jämfört med våra kunders förväntningar. Detta ger Laura förmågan att inte bara förstå vad kunderna letar efter utan även hur hon kan ta fram det bästa av vad Valtech har att erbjuda dem.”

Stärker kapaciteten

Valtech har enorma tillväxtambitioner och fortsätter att stärka sin kapacitet i inte bara i Sverige utan över hela världen, något som kan ses genom nyligen genomförda förvärv av Evident, Absolunet, Wings IT.

”Möjligheten att utveckla våra relationer med nya och nuvarande kunder är av stor spänning och det är vår förmåga att sätta samman våra specialistkompetenser till lokala kunder som är det avgörande. Lauras roll blir att ta med det bästa av Valtech till kunderna, oavsett plats, något som är otroligt spännande och jag ser verkligen fram emot att se Laura göra detta”, fortsätter William Rolt.

Presskontakt – Valtech

Sanna Samuelsson, Country Marketing Manager [email protected]

Om Valtech:

Valtech är en global affärstransformationsbyrå som levererar innovation med syfte. Vi gör det möjligt för våra kunder att förutse morgondagens trender och få en mer direkt kontakt med konsumenterna i deras digitala och fysiska utrymmen, vilket optimerar tiden till marknaden och avkastningen på investeringen.

Vi grundades 1993 och har för närvarande mer än 5 000 anställda som seniora designers, marknadsförare, it-experter, creatives och utvecklare på 5 kontinenter med över 60 kontor i 22 länder (Argentina, Brasilien, Bulgarien, Danmark, Förenade Arabemiraten, Frankrike, Indien, Kanada, Kina, Mexiko, Nederländerna, Nord Makedonien, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Ukraina, USA).

Med en stor erfarenhet inom design, teknologi och marknadsföring är vår passion att möta våra kunders transformativa affärsutmaningar. Vi ombildar kundresan och bygger nya, uppkopplade upplevelser och hjälper våra kunder att förändra sin verksamhet.

Våra tjänster inkluderar strategisk rådgivning, tjänstedesign, tekniktjänster och optimering av grundläggande digitala plattformar för omni-channel marknadsföring och merchandising.

För mer information, besök VALTECH.COM.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.