Valtech välkomnar Anders Borghäll som ny Head of Delivery and Operations

| 20 september, 2022 | 0 kommentarer

Med ambitionen att vara med och fortsätta leda den ambitiösa tillväxten av Valtech vidare i Sverige och internationellt, välkomnar Valtech Anders Borghäll som ny Head of Delivery and Operations.

Valtech har välkomnat Anders Borghäll som ny Head of Delivery and Operations. Anders kommer senast från Moment i rollen som Sr. Partner and Konsult och blir nu en del av Valtech för att hjälpa den svenska organisationen att förbättra sitt arbete med att leverera excellens till sina kunder, både ur ett process- och ett medarbetarperspektiv.

”Vi är glada över att ha en kapacitet som Anders som ansluter sig till vårt team. Anders har en stark meritlista från liknande roller och en förmåga att skapa struktur samtidigt som han är både strategisk och visionär och har ett people first mindset som passar väl in i Valtechs kultur”, säger Märit Sareyko, VD, Valtech Sverige.

”Min ambition är att fortsätta bygga vidare på Valtechs fantastiska kultur och stärka förmågan för ännu större kundengagemang med fantastiska leveranser av mycket kompetenta och engagerade team. Valtech är ett företag känt för sin nyfikenhet och drivkraft. Från upptäckt till optimering litar kunder på att Valtech tar bort komplexitet och levererar innovativa, friktionsfria lösningar som stänger upplevelsegapet mellan kundernas förväntningar och verkligheten”, säger Anders Borgenhäll, Head of Delivery and Operations, Valtech Sverige.

Driver det globala leveranssamarbetet

Med närmare 20 år i branschen har Anders lång erfarenhet från att arbeta i globala organisationer och kommer att vara avgörande för att driva leveranssamarbetet med Valtech globalt. Med sin strategiska förmåga blir han också ett viktigt arbete för den fortsatta utvecklingen av organisationen.

”Jag brinner för att få treenigheten av människor, företag och kunder att förenas i en drivkraft för framgång. Att aktivt anta utmaningar, hitta vägar och engagera mig i team är vad som driver mig och att ha engagemang med rätt personer vid rätt tidpunkt som är mycket engagerade i att överträffa förväntningarna är själva nyckeln. Detta gör vi tillsammans som ett team och som en växande organisation”, säger Anders Borgenhäll, Head of Delivery and Operations, Valtech Sverige.

Presskontakt – Valtech

Sanna Samuelsson, Country Marketing Manager [email protected]

Om Valtech:

Valtech är en global affärstransformationsbyrå som levererar innovation med syfte. Vi gör det möjligt för våra kunder att förutse morgondagens trender och få en mer direkt kontakt med konsumenterna i deras digitala och fysiska utrymmen, vilket optimerar tiden till marknaden och avkastningen på investeringen.

Vi grundades 1993 och har för närvarande mer än 5 000 anställda som seniora designers, marknadsförare, it-experter, creatives och utvecklare på 5 kontinenter med över 60 kontor i 22 länder (Argentina, Brasilien, Bulgarien, Danmark, Förenade Arabemiraten, Frankrike, Indien, Kanada, Kina, Mexiko, Nederländerna, Nord Makedonien, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Ukraina, USA).

Med en stor erfarenhet inom design, teknologi och marknadsföring är vår passion att möta våra kunders transformativa affärsutmaningar. Vi ombildar kundresan och bygger nya, uppkopplade upplevelser och hjälper våra kunder att förändra sin verksamhet.

Våra tjänster inkluderar strategisk rådgivning, tjänstedesign, tekniktjänster och optimering av grundläggande digitala plattformar för omni-channel marknadsföring och merchandising.

För mer information, besök VALTECH.COM.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.