Valutahandel.se recenserar crypto-mäklare utan hävstång

| 13 januari, 2022 | 0 kommentarer

Marknaden för crypto-valutor växer rekordsnabbt och data från Triple A visar att det finns över 300 miljoner individer över hela världen som investerat i detta nya fenomen. Medan det finns en rad olika typer av sajter som erbjuder CFD trading med crypto-valuta, så är det bara ett fåtal som erbjuder denna tjänst utan hävstång. Teamet bakom Valutahandel.se har gått igenom de tillgängliga alternativen för alla som vill tradea crypto från Sverige.

Många kunder kommer till Valutahandel.se och frågar genom live chatten om crypto-valutor, olika crypto-mäklare och sätt att handla utan någon hävstång.

Kryptohandel utan hävstång är något som läsarna på Valutahandel efterfrågat en längre tid”, berättar Markus Jalmerot, medgrundare till Valutahandel.se.

Det är därför ett stort nöje att ha tre olika seriösa alternativ för svenskar som vill börja investera i crypto-valutor helt utan hävstång, menar teamet bakom Sveriges ledande sajt om valuta- och crypto-handel.

Eftersom hävstång innebär ökad risk, på en redan väldigt volatil marknad, så är det extra viktigt att belysa alternativen som erbjuder hävstångsfri crypto- och valutahandel”, fortsätter Jalmerot.

Det israelsiska företaget eToro har länge erbjudit trading utan hävstång, samt copy-trading för alla som inte har tid att följa marknaden dygnet runt och hellre låter andra sköta ens investeringar. Den stora fördelen med eToro är just att man kan kopiera andra traders och att allt är väldigt användarvänligt och tydligt.

Den senaste lanseringen inom crypto-valutahandel där man kan handla rent, utan hävstång, kommer från skandinaviska Skilling. De har gjort en nylansering i januari, 2022, där ytterligare fokus lagts på crypto-handel.

Spreden har sänkts med över 90% hos Skilling, vilket troligen kommer innebära många nya kunder hos bolaget. En del har nämligen tidigare stört sig på en ganska hög spread. Nu ligger bolaget istället i topp när det kommer till trading med cryptovaluta med ultralåg skillnad mellan köp- och säljkurser. Enligt en jämförelse som bolag själv gjort, med Industry Brokers Fee & Charges (december 2021) som källa, så ser man tydligt att kostnaden för att handla en hel Bitcoin ligger på knappt 0.5 USD, vilket motsvarar 4.46 kr i skrivande stund. Flera av konkurrenterna ligger avsevärt högre, med kostnader på 1250 kr till 3214 kr i spread för att köpa 1 BTC.

Hela undersökningen med crypto-trading utan hävstång och en analys av den sänkta spreaden återfinns på Valutahandel.se.

Markus Jalmerot
Editor-in-chief & medgrundare
+351911065323
[email protected]

Techbull Media SL driver webbplatser på svenska och engelska om de finansiella marknaderna och har som mål att bli störst i världen på detta område.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.