Vattenfall Eldistribution på Kraftkvinnornas gröna lista

| 5 juli, 2022 | 0 kommentarer

Vattenfall Eldistribution är återigen ett av bolagen på gröna listan när Kraftkvinnorna presenterar årets jämställdhetsundersökning för energibranschen. Det är vi stolta över men vårt arbete med att öka jämställdheten (och mångfalden) fortsätter.

Energibranschen behöver fler kraftkvinnor och fler kompetenta medarbetare med olika bakgrunder för att klara den omfattande energiomställning vi befinner oss i.

Undersökningen granskar 284 bolag i energibranschen i Sverige med hjälp av officiellt publicerad data och statistik. Enligt rapporten har det  genomsnittliga svenska energibolaget bland annat en vd som heter Anders, en styrelse som består av sju män och två kvinnor och där 76 % av medarbetarna är män. 

På bilden ser ni vår vd Annika Viklund, delar av vår styrelse samt flertalet medarbetare.

Läs mer om undersökningen och slutsatserna här
https://www.kraftkvinnorna.se/wp-content/uploads/2022/06/JA%CC%88MSTA%CC%88LLDHET-I-ENERGIBRANSCHEN-2022-Kraftkvinnorna.pdf

Här kan du läsa om hur vi arbetar med mångfald och inkludering
https://www.vattenfalleldistribution.se/om-oss/jobba-hos-oss/mangfald-och-inkludering/

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.