VD-intervjuer på Stockholm Corporate Finance 8e kapitalmarknadsdag Fastigheter

| 19 september, 2022 | 0 kommentarer

Intresset var stort för Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag Fastigheter som genomfördes för åttonde året i rad den 13-14 september 2022. Det totala marknadsvärdet för de 15 medverkande bolagen uppgick till cirka 97 miljarder kronor med totalt cirka 330 000 aktieägare. Kapitalmarknadsdagen genomfördes på Berns i Stockholm samt sändes i realtid på webben. Moderator under dagen var Arvid Lindqvist, Head of Research Catella.

I anslutning till bolagspresentationerna genomfördes även en kortare VD-intervju med varje bolag. Intervjuerna genomfördes av Infront Direkt Studios som är en fristående del av Nyhetsbyrån Direkt.

 

De bolag som intervjuades var;

Acrinova, Arlandastad Group, Catena, Doxa, Fastpartner, Fortinova Fastigheter, Heba, John Mattson, KlaraBo, Logistea, Nivika, SBB, Stendörren, Titania och Trianon

 

Genom att klicka på nedanstående länk kan ni ta del av VD-intervjuerna;
Stockholm Corporate Finance Fastighetsdagar på Berns, September 2022 – YouTube

För mer information kontakta;

Otto Rydbeck, Verkställande direktör,

tel 08-440 56 40  

[email protected]

 

 

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 49 M&A-rådgivare och investmentbanker i 36 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.