Veteranpoolen vinner avtal med SJ – pensionärer ska hjälpa Krösatågens resenärer

| 26 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Nu ska lugna och trygga pensionärer från Veteranpoolen underlätta för tågresenärer på tågstationer i södra Sverige. Tio tågstationer kommer att bemannas av Veteranpoolen-personal.

Uppdraget, som signerades genom ett avropsavtal mellan Veteranpoolen AB och SJ, syftar till att öka närvaro och ge en bättre service till resenärer genom erfarna kundvärdar på perronger.
– För att jobba som kundvärd bör man vara trygg och lugn, och beredd att göra det där ”lilla extra” för resenärerna. De kvalitéerna ser vi hos Veteranpoolens personal, och vi ser fram emot samarbetet, säger Ulf Brengdahl Sjöberg, affärschef SJ.

Uppdraget är löpande med start i december 2021, då SJ AB övertar driften av Krösatågens trafik. Ett spännande och viktigt uppdrag, enligt Jarl Romlycke, affärsutvecklare på Veteranpoolen AB.   
– Vi utför den här typen av uppdrag på flera andra orter i Sverige, och det fungerar väldigt bra. Våra veteraner kommer i tid, är ordningsamma och har den erfarenhet som krävs för att klara detta uppdrag med bravur. Dessutom kan de sin lokala ort bäst, säger Jarl Romlycke.
– Vi är stolta över förtroendet och känner att våra medarbetare kommer göra stor skillnad.

Veteranpoolen behöver därför rekrytera ytterligare ett hundratal pensionärer i de berörda områdena. Man söker efter trygga, erfarna pensionärer som känner att de vill göra samhällsnytta. Det är ett plus om man bor nära den lokala tågstationen.

Mer om uppdraget
Avtalet omfattar nio Veteranpoolen-kontor. Följande stationer omfattas av avtalet: Jönköping, Nässjö, Värnamo, Halmstad, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Hässleholm, Linköping, Västervik
 

Jarl Romlycke, etablerings- och affärsutvecklare
[email protected]
Tel: 0727-44 00 33

 

Mats Claesson, vd
[email protected]
Tel:
0300-770 01

Franchisekedjan Veteranpoolen är etablerad på de flesta orter runt om i landet, från Luleå i norr till Ystad i söder. Med 49 lokalkontor och cirka 8000 aktiva pensionärer är Veteranpoolen Sveriges största tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag genom Almega.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *