Viking Line utlyser tävling för rörlig bild: Vill du se din konstnärliga vision på paradplats på Viking Glory?

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Skapa videon till nya mötesplatsen Torgets jätteskärm.

 Viking Line arrangerar en tävling öppen för alla, där rederiet söker video- eller animationskonst för Torget, den centrala mötesplatsen på Viking Lines nya flaggskepp Viking Glory. Tävlingstiden är 8.6.-31.7.2021. Man kan tävla såväl ensam som i grupp. Det två våningar höga Torgets blickfång utgörs av en LED-skärm i jätteformat som sträcker sig över två våningar i fartyget. För den här Motion Wall-ytan efterlyses nu en konstnärlig vision med havs- eller skärgårdstema.

–  Vi söker lugnande och stämningsskapande videomaterial som passar i den maritima miljön. Det viktigaste är att med hjälp av rörliga bilder föra fram vad skärgården betyder just för dig, berättar Viking Glorys lanseringschef Lotta Lindroos.

–  Vi vill erbjuda alla en möjlighet att visa upp sin konstnärliga vision på Östersjöns läckraste nya kryssningsfartyg. Därför är tävlingen öppen såväl för hobbyverksamma, studenter som för yrkesaktiva konstnärer, fortsätter Viking Lines Head of Marketing & Online Sales Ninna Suominen.

Tävlingsvideons rekommenderade längd är 60 sekunder. Förstapriset är  2 000 euro. Vinnaren får dessutom åka på en lyxkryssning med nya Viking Glory.

Viking Glory är ett av världens klimatsmartaste passagerarfartyg. Hon börjar trafikera rutten Åbo–Åland–Stockholm i början av 2022.

Detaljerade anvisningar om deltagande i tävlingen och tävlingsregler: https://www.newship.vikingline.se/tavling

Mer om Viking Glory: https://www.newship.vikingline.se/

Närmare information:

Lotta Lindroos, Development and Launch Manager, Viking Glory

[email protected], tfn +358 50 57 22 226

Ninna Suominen, Head of Marketing & Online Sales 

[email protected] tfn +358 40 737 7616            

Johanna Boijer-Svahnström, informationsdirektör

[email protected], tfn +358 18 270 00

Christa Grönlund, informationschef

[email protected], tfn +358 9 123 5242 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *