Woodsafe etablerar sig på världsmarknaden.

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Woodsafe Timber Protection inleder samarbete med marknadsledande företaget Fireshield med verksamhet i New Zealand och Australien.

” Det känns fantastiskt roligt att företaget etablerar sig på andra sidan jordklotet. Efterfrågan av våra tjänster talar sitt tydliga språk och jag ser framför mig nya Woodsafe anläggningar runt om i världen,  säger Thomas Bengtsson, grundare av Woodsafe”

Trenden att bygga klimatneutralt har aldrig varit hetare än idag. Att bygga med koldioxidneutral tillverkad träprodukter efterfrågas i många länder och kontinenter och som ett resultat av ökad efterfrågan ”down under” inleds nu exklusivt samarbete med Fireshield, en av de största aktörerna inom passivt brandskydd i New Zealand och Australien. I och med vårt samarbete kan även Australien och Nya Zeeland få tillgång till Woodsafe process med dokumenterade brand, -och hållbara egenskaper.

  • Fireshield ägs och drivs av Per Olsson som är brandingenjör sedan 25 år med en global insikt och decennier av kollektiv expertis inom brandsäkerhet och riskteknik med kontor i Australien, Nya Zeeland och Storbritannien.

Samarbetet med Fireshield omfattar både Woodsafe PRO och Woodsafe Exterior WFX.

Mer information:

Woodsafe Timber Protection AB

Thomas Bengtsson, CEO.

[email protected] | + 46 10 206 72 31

Pressrum | https://media.woodsafe.se

Fireshield

Per Olsson, CEO.

P[email protected] | + 64 27 439 4271

Hemsida | https://fireshieldcoatings.com

Mer information om Woodsafe finner du på hemsida: www.woodsafe.com | www.woodsafe.se

Marknadschef Daniel Pesic

[email protected] +46-(0)10-206 72 34

Pressrum: https://media.woodsafe.se

Woodsafe Timber Protection är ledande tillverkare av brandimpregnerade träprodukter i Skandinavien och en av ledande i Europa. Vår tillverkning drivs med energi från biobränsle i form av träpellets samt elektricitet från vår solenergianläggning som täcker hela vårt årsbehov. Woodsafe är den enda tillverkare av brandimpregnering som tillhandahåller producerat brandskyddsimpregnerat trä med egna resurser att också producera all energi som krävs. Att välja Woodsafe innebär ett stort steg närmare för byggherrarna att nå sina höga mål för hållbara och klimatsmarta byggnader.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *