XMReality vinner upphandling och tecknar ramavtal för Social Housing i UK

| 12 januari, 2022 | 0 kommentarer

Procurement for Housing (PfH) och XMReality har tecknat ett ramavtal för leverans av XMReality Remote Guidance. Tillgång till Remote Guidance har efterfrågats av PfHs medlemsorganisationer och är nu en katalogprodukt.

PfH är ledande inom Storbritanniens ekonomiskt överkomliga bostäder, så kallad social housing, kända för det värde de hjälper sina medlemmar att skapa från ramavtal med underleverantörer. Deras 1000+ medlemsorganisationer förvaltar tillsammans över 3,9 miljoner fastigheter. Alla PfH-medlemmar har tillgång till en rad inköpstjänster inklusive dedikerade ramverk som erbjuder bästa värde från marknadsledande leverantörer, som XMReality nu kommer att vara en del av. Målet för PfH är att erbjuda lösningar utformade för att hjälpa medlemmarna att sänka kostnader, öka kontrollen, transparensen och effektiviteten.

Denna upphandling är ett tydligt bevis på värdet, trovärdigheten och kvaliteten hos vår produkt. Avtalet ger oss tillgång till många aktörer inom branschen. Avtalet som sådan garanterar inga beställningar, men alla 1000+ medlemmar kommer att ges tillgång till vår tjänst via ramavtalet”, säger Andreas Jonsson, Chief Business Development Officer XMReality. ”Det typiska användningsområdet är en central fastighetsservice som snabbt hjälper en hyresgäst i lägenheten utan att behöva åka dit.

För mer information, vänligen kontakta:
Jörgen Remmelg, VD XMReality
Tel: +46 739 822 409
E-mail: [email protected]

Om XMReality Remote Guidance™
XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Det inkluderar:

  • En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan person på distans, som om man vore där
  • Web portal för att skapa team, administrera användare samt mäta användning
  • Integrationsmöjligheter genom öppna API:er (Application Programming Interfaces) för klienter

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet – Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. ABB, Nestlé, Electrolux, Sidel, Heineken och Saab är några av de mer än 100 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

Om Procurement for Housing (PfH):
För mer information, besök: www.procurementforhousing.co.uk

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.