Ytrade Group AB (publ) har godkänts för notering på Nasdaq First North Growth Market

| 2 mars, 2021 | 0 kommentarer

Nasdaq Stockholm AB har idag den 2 mars 2021 godkänt Ytrade Group AB:s (”Yaytrade” eller ”Bolaget”) ansökan om upptagande till handel av Bolagets aktier, teckningsoptioner av serie 2021/2022 (TO1) och teckningsoptioner av serie 2021/2023 (TO2) på Nasdaq First North Growth Market.

Handel av aktier och teckningsoptioner i Yaytrade kommer inledas tisdagen den 9 mars 2021 under kortnamnet YTRADE.

Rådgivare, emissionsinstitut och Certified Adviser
Eminova Partners AB agerar finansiell rådgivare och Rämsell Advokatbyrå AB agerar legal rådgivare i samband med emissionen. Eminova Fondkommission AB agerar emissionsinstitut i samband med emissionen och har även utsetts till Yaytrades Certified Adviser. Nordnet Bank AB agerar Selling Agent i samband med emissionen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
David Knape, VD Ytrade Group AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 999 90 09

Om Yaytrade
Bolaget bildades i Sverige och registrerades hos Bolagsverket under 2015. Den första versionen av Yaytrades marknadsplattform lanserades för allmänheten i slutet av 2017.

Yaytrade bedriver försäljning och köp av premium second-hand kläder och accessoarer genom en digital marknadsplattform som kombinerar erbjudanden från privatpersoner, influencers och partnerföretags utgående lager. Bolagets marknadsplattform är en egenutvecklad högteknologisk e-handelsplattform där premiummode möter den cirkulära ekonomin i syfte att bidra till ett mer hållbart konsumentbeteende som driver miljösmart modekonsumtion.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB, telefon: +46 (0)8-684 211 10, e-mail: [email protected]
 

För mer information, se Yaytrades hemsida www.yaytrade.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *