Ytterligare beställning från Kamgrad stärker samarbetet med TopRights dotterbolag Ferm & Persson

| 29 oktober, 2020 | 0 kommentarer

Kamgrad lägger en tilläggsbeställning på glaslösningar till projektet Torpagatan där Framtiden Byggutveckling är beställare. Därmed utökar man samarbetet ytterligare med TopRights helägda dotterbolag Ferm & Persson. Ordervärdet på tilläggsbeställningen är 700 tkr.

Beställningen är ett tillägg till tidigare uppdrag från Kamgrad avseende brandklassade glasdörrar och automatik för för entrépartier. Det totala värdet i detta projekt är nu uppe i 12,7 Mkr för Ferm & Persson.

“Jag är stolt över vårt ständigt växande samarbete med Kamgrad och Framtiden Byggutveckling. Det är ett viktigt kvitto på att vi har en stark leveransförmåga och ett högt förtroende”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. 

Installationen startar under Q4 2020 och ordervärdet för Ferm & Persson ligger på 700 tkr.

Läs mer på www.toprightnordic.com och www.fpglas.se

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via mail, [email protected]

Jonas Odenlund, VD för Ferm & Persson AB på 0705-41 73 03 eller mail, [email protected]   

TopRight Nordic
TopRight Nordic AB grundades 2012 med fokus på att erbjuda det senaste inom ljusteknik och digitalt glas. Med modern glas- och ljusteknologi förbättrar vi säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, HISAB, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen.      

Ferm & Persson
Ferm & Persson är baserat i Göteborg med ett 20-tal anställda och har en tongivande roll inom glasbranschen. Bolaget grundades 1894 och arbetar med moderna glaslösningar där innovation möter tradition.

TopRight Nordic som koncern tar ett helhetsgrepp om projekt både inom nyproduktion och ombyggnad. Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, utvecklingsledare, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl.

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6
115 26 Stockholm +46(0)8 530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *