Acrinova tecknar hyresavtal och uppför ny byggnad i Trelleborg

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

Acrinova AB (publ) (”Acrinova”) meddelar i dag att bolaget tecknat det första hyresavtalet gällande fastigheten på Truckvägen 1 i Trelleborg, belägen på Västra Industriområdet.

Acrinova meddelade förra året att man tänkt uppföra tre nya byggnader på Truckvägen 1 i Trelleborg på cirka 1000 kvm vardera, avsedda för lager och kontor. Nu har det första hyresavtalet tecknats med maskinuthyrningsföretaget Renta AB.

Acrinova kommer att uppföra en byggnad om cirka 1000 kvm till Renta, som även kommer att hyra 2000 kvm markyta avsett för maskinuppställning. Beräknad inflytt är under andra kvartalet 2023.

Fastigheterna på Truckvägen 1 kommer att utvecklas efter Acrinovas Nollvision vilket innebär att de byggs för att bli klimatneutrala så att de avger ett så litet klimatavtryck som möjligt. 

Ulf Wallén, VD Acrinova AB, kommenterar:
”Vi har satsat på att utöka vårt bestånd i Trelleborg under de senaste åren, både genom nybyggnation och förvärv. Fastigheteten på Truckvägen 1 ligger också precis intill vårt senaste förvärv av industrifastigheten Trucken 4. Sammantaget ger dessa fastigheter oss möjligheter till att effektivt bedriva vår fastighetsutveckling i området. Det stärker också vår närvaro i en stad som växer och attraherar allt fler företag. Vi är öppna för att hitta ytterligare verksamheter som vill etablera sig i de övriga två byggnaderna vi planerar att uppföra på Truckvägen 1.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ulf Wallén, VD
0708-30 79 90   

[email protected]
www.acrinova.se

Certified Adviser
Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB
Telefon: +46 11 32 30 732
E-post: 
[email protected] 

Acrinova är en fastighetskoncern med fokus på södra Sverige och på kommersiella fastigheter. Bolaget erbjuder helhetstjänster som ägare, förvaltare och utvecklare inom fastigheter. Acrinova har sitt huvudkontor i Malmö. Bolaget är sedan 2019 noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.