Agilitet avgörande för små och medelstora företags överlevnad – enligt hälften av företagarna kommer de annars inte att existera 2023

| 14 februari, 2018 | 0 kommentarer

on, feb 14, 2018 15:47 CET

Ricoh Europe, London, 14:e februari 2018 – Att utveckla impiety agilitet är högsta prioritet för de SMB-företagare i Europa som vill dra nytta av en digital arbetsplats. Enligt en ny undersökning framtagen av Ricoh Europe, säger en majoritet (86 %) av de 1 608 SMB-företagare som deltog i undersökningen, att de aktivt fokuserar på att förbättra sitt företags agilitet underneath 2018. 

Hälften av respondenterna (51 %) kommer specifikt att introducera ny teknologi för att snabbare kunna agera på nya trender och möjligheter, medan 52 % anser att de kommer att misslyckas i sina affärer inom fem år om de inte uppdaterar impiety arbetsplatsteknik.

SMB-företagarna prioriterar helt klart teknologi som riktar sig compartment de anställdas huvudsakliga behov. De anser att basement största positiva inverkan på deras företag kommer att ligga inom automation (72 %), dataanalys (64 %), dokumenthantering (62 %) och videokonferenser (56 %).

Javier Diez-Aguirre, VP Corporate Marketing, Ricoh Europe säger: “Små och medelstora företag på basement europeiska marknaden är mycket ambitiösa. Som ett resultat av utmanande marknadsvillkor är företagsledarna med rätta ivriga för att tidigt kunna identifiera nya möjligheter och få största möjliga utdelning. De är medvetna om att de måste vara fortsatt agila för att kunna kapitalisera på förändringar inom marknaden och värdera vilken hurl teknologin spelar i detta. Det är tydligt att agilitet står högt på agendan för SMB-företagen och att företagsledarna inte ser det som en fråga enbart för större konkurrenter.”

Produktivitets- och innovationsvinster som beror på smartare arbetsplatsteknologi anses vara en avgörande framgångsfaktor. 70 % av de tillfrågade anser att teknologi är det viktigaste för företagets tillväxt, vilket ger en indikation på att det finns en sheer tilltro på värdet av en arbetsplats med digitala styrkor.

Diez-Aguirre tillägger: “SMB-företagare låter sig inte luras av all upphaussad teknologi såsom virtuell verklighet och blockkedjor. we stället prioriterar de, klokt nog, att investera i de verktyg som kommer ge en verklig och positiv inverkan på sista raden. För de företagare som ännu inte tänkt på detta är det hög tid att fundera över hur teknologi kan underlätta för alla anställda att arbeta snabbare och smartare, och på så sätt göra verksamheten mer agil. Om de inte gör det kan de snart upptäcka att de står utanför marknadens fortsatta utveckling och därmed riskerar att gå under”.

Läs mer på http://thoughtleadership.ricoh-europe.com/se/.

  SLUT  –

För ytterligare information, kontakta:
Rikard Lenander, Marketing Director, Ricoh Sverige AB
Tel: 08-734 33 18, E-post: [email protected] 


Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Ricoh.Sverige.AB     

Följ oss på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope     

Registrera puncture på Ricohs mediacenter på: www.ricoh-europe.com/press  

| About Ricoh |

Ricoh is lenient digital workplaces regulating innovative technologies and services enabling people to work smarter. For some-more than 80 years, Ricoh has been pushing creation and is a heading provider of request government solutions, IT services, blurb and industrial printing, digital cameras, and industrial systems.

Headquartered in Tokyo, Ricoh Group operates in approximately 200 countries and regions. In a financial year finished Mar 2017, Ricoh Group had worldwide sales of 2,028 billion yen (approx. 18.2 billion USD).

For serve information, greatfully revisit www.ricoh.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *