Ambea avyttrar läkarbemanning

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

Klara, Ambeas bemanningsverksamhet, avyttrar läkarbemanningen till Hedera Group. Överlåtelsen äger rum idag den 8:e september.

Som ett resultat av Ambeas uppdaterade strategi har Klara Kompetens avyttrat sin läkarbemanning till förmån för att fokusera kring tjänster och kompetenslösningar såsom sjuksköterskepatruller, elevhälsa och rehabteam. Läkarbemanningen omsatte 120 miljoner 2021 men har haft få synergier med Ambeas övriga verksamhet.

För mer information, vänligen kontakta:

Benno Eliasson, CFO
E-post: [email protected]

Ambeas presstjänst
Telefon: +46 (0)10 33 00 501
E-post: [email protected]

Ambea är Sveriges, Norges och Danmarks marknadsledande privata omsorgsföretag med omkring 900 enheter och omkring 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Bolaget grundades 1996, har huvudkontor i Solna och är noterat på NASDAQ i Stockholm.  www.ambea.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.